Twickerz (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 25 Haziran 2013, 17:41:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevdayagmu

bende sorun yok cıkıp tekrar gırdım sorun yapmadı.tıcket atın dıcem de hesaba gırmeden tıcket atılıyor mu bılmıom  :(

Ahir Zaman

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 27 Kasım 2017, 01:30:17
bende sorun yok cıkıp tekrar gırdım sorun yapmadı.tıcket atın dıcem de hesaba gırmeden tıcket atılıyor mu bılmıom  :(

(Please clearing your Browser cache if you have problem on login)

(Lütfen oturum açma konusunda sorun yaşıyorsanız lütfen Tarayıcı önbelleğini temizleyin)

bu uyarıyı veriyor ...ama ben zaten tarayıcıyı temizliyorum..

cocoextra

Sitenin  geçmişi ve bugünkü durumu göz önünde bulundurularak , 'önerilen siteler' alanına  taşınmıştır  (ok)

Ahir Zaman

Alıntı yapılan: cocoextra - 29 Kasım 2017, 10:10:48
Sitenin  geçmişi ve bugünkü durumu göz önünde bulundurularak , 'önerilen siteler' alanına  taşınmıştır  (ok)

Siteye giriş yapamıyorum...Login e kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum ama giriş yapamıyorum..Yardım, lütfen..

(Please clearing your Browser cache if you have problem on login) (Lütfen oturum açma konusunda sorun yaşıyorsanız lütfen Tarayıcı önbelleğini temizleyin) bu uyarıyı veriyor ...ama ben zaten tarayıcıyı temizliyorum..

cocoextra

@Ahir Zaman siteye üyeliğim bulunmuyor , farklı tarayılacalr  denedinizmi ?   Yada sorun düzeldimi  ???

fraghera

Alıntı yapılan: Ahir Zaman - 27 Kasım 2017, 23:49:32
(Please clearing your Browser cache if you have problem on login)

(Lütfen oturum açma konusunda sorun yaşıyorsanız lütfen Tarayıcı önbelleğini temizleyin)

bu uyarıyı veriyor ...ama ben zaten tarayıcıyı temizliyorum..

Giriş ekranında Hata aldığınızda twickerz logosuna tıklayarak ana sayfadan login işlemi yapın düzeliyor.

Alt sayfalardaki loginde arada problem olabiliyor

fraghera

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 02 Kasım 2017, 01:54:06
halloween anısına buna ytrm yaptım 1000 dolarlık 200 doalr bonus aldım yarısmada da 1.oldum 300 dolarda ordan geldı ytrım 500 dolara dustu eywLLh da  bu kadar rezıl avg gormedım neo da bıle :D

@sevdayagmu hocam tebrikler. Kazancınız bol olsun bende bonuslarla büyüdüm burada

sevdayagmu

Alıntı yapılan: fraghera - 04 Aralık 2017, 16:27:21
@sevdayagmu hocam tebrikler. Kazancınız bol olsun bende bonuslarla büyüdüm burada
tesekkurler

fraghera

Özelden çok soru gelmiş buradan bir kısım yayınlayayım dedim.

[spoiler][/spoiler]

Site ödeme yapıyor

fraghera

Yeni ödeme alınmış ödeme kanıtlarına eklenmiştir.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/twickerz-odemeleri/msg554442/#msg554442