Clixzor.com %70 ref kazancı

Başlatan ricci, 25 Haziran 2013, 19:29:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

laf etmye de hakkı var canım sanki bedava tıklıyoz he :P :)) Kampanya dan gelen refin RR den farkı yok pek :P sadece iyi çıkmış AVG si yüksek RR sayılır [kiş iyi tıklayanlarda daha çok kzanıcak kampanyadan sonuçta tık başına gelir sağlanıyor ben 2 gün tıklayabilidim mesela :P  :g] DR bile sayılmazlar bence :P :)) Mantık aynı nede olsa siteden kiralamak yerine buradan kiralamak :) i yani kampanyadan gelen ref RRK dır  (gyk)

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2013, 00:59:21
laf etmye de hakkı var canım sanki bedava tıklıyoz he :P :)) Kampanya dan gelen refin RR den farkı yok pek :P sadece iyi çıkmış AVG si yüksek RR sayılır DR bile sayılmazlar bence :P :))

Ben sustum fkork dr'ler konuşsun :)

hakanatik01

dediğim gib beya Dr sayılmayız biz kampanya refi değilmiyiz ? Sen bizi kiraladın yani sonuçta belli bir ücrete tıklamazsak bizde kayberiz RR kiralamaktan pek farkı yok gibi benmi yanlış biliyorum RRleri :)

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2013, 01:02:57
dediğim gib beya Dr sayılmayız biz kampanya refi değilmiyiz ? Sen bizi kiraladın yani sonuçta belli bir ücrete tıklamazsak bizde kayberiz RR kiralamaktan pek farkı yok gibi benmi yanlış biliyorum RRleri :)

Kiraladın biraz kaba olur sanırım, sonuçta bende kazanıyorum onlarda kazanıyor, yani işin özü ne kadar ekmek o kadar köfte :)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Temmuz 2013, 01:02:57

rr ve kampanyadan gelen dr arasındaki farkı bul, 0,01 paypal verecem :D

hakanatik01

Kötü anlamda değil tabiki canım kiralamak işçi diyelim :P :) işveren konumundasın  sonuçta bizlerde çalışanların, en iyi çalışan ayın elemanı olur çok kazanır bu tarz kampanyalardan değilmi ben 2 gün [ki bu arda 4 gün olmuştur he :P :) ] tıklamışsam kötü çalışan :P başkası 10gün tıklamıştır başkası 20 herkezin kendi bileceği iş sende ona göre ödeme yapacaksın aynen dediğin gibi yani yani ne kadar ekmek o kadar köfte :P :)) Sonuçta ödeme aldığımıza göre  DR olamyız gibi geliyor :) statümüz yanlış RRK'yız bence [RR Kampanya ] :P :))

hakanatik01

En önemli fark, RRler daha aza daha çok kazandırabilirler :)  :g :g

ricci

Arkadaşlar bu pazar tekrar liste yayınlayıp arkadaşların hepsinin hakkını dağıtacağım, lütfen ödeme hiç paypal maillerinizi özel mesaj atın

hakanatik01

ricci

Hakan sen konuya yazabilirsin mailini :) Ayrıca komisyon istemeyen arkadaşların paylarıda ya forumdan bir arkadaşa gönderilecek yada gelirkapisina verilecektir.