Clixzor.com %70 ref kazancı

Başlatan ricci, 25 Haziran 2013, 19:29:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

Alıntı yapılan: ırmakk - 26 Haziran 2013, 09:04:46
Hayırlı olsun Ricci bu kampanya bir yerden tanıdık geliyor ama  (d) neyyyyyyse
+2 destek ref yarışması için. sadece 1 tanesinden destek tıklarındada bulunucam.Bende iade istemiyorum. Bol kazançlar.

Teşekkürler ırmakk, bu arada kampanya nerden tanıdık geliyor?, merak ettim şimdi :)

ricci

Arkadaşlar kampanyada değişiklik yapıyorum, tıkların %70 iade edilecektir, admin şu aralar günlük kazançla çok oynuyor çünkü ;) Bugün akşam yada yarın tüm listeyi koyacağım kimden ne kadar gelmiş herkesin bilgisi olsun..

hakanatik01

djsugar

hakanatik01

Alıntı yapılan: djsugar - 08 Temmuz 2013, 14:10:48
tıklamadığın ortaya çıkacak demi çakal :D
Şiiişştt çaktırma onu :P senden üye olduğum hesaba tıkladım  sus payı olarak editle mesajını :P  :g :g

ricci

Arkadaşlar son durum aşşağıdaki gibidir, bundan sonra 10 günde bir listeyi güncelleyeceğim ilk mesajta, tekrardan destek olan herkese teşekkürler  :y Bu arada 0,002- 0,003-0,005-0,01'lik reklamların hepsinden ref kazancı vardır.

ikose

Teşekkürler Ricci  (a) Yalnız bugün sitede reklamlar açılmıyor bende  :(

ricci

Alıntı yapılan: ikose - 13 Temmuz 2013, 11:37:46
Teşekkürler Ricci  (a) Yalnız bugün sitede reklamlar açılmıyor bende  :(

Ben sabah 9 gibi tıklamıştım herhangi bir problem yoktu, foruma baktığımda bir kişi bu konu hakkında konu açmış muhtemelen gün içinde düzeltirler ;)

hakanatik01

Bende sabaha karşı tıkladım  ( tıklamışım değilmi? :D ) sorun yoktu...senden tıklamıştım ,Djsugardanda dün tıkladım onda da sorun yoktu....

ElisaMcCline

ben de sabaha karşı tıklamıştım, sorun yoktu.
Şu anda 1 tane 0,001 lik görünüyor , denedim açılmıyor ...