Clixzor.com %70 ref kazancı

Başlatan ricci, 25 Haziran 2013, 19:29:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

ricci

Alıntı yapılan: sicher - 26 Haziran 2013, 00:27:44
ilk basta premium muydu yoksa

Yok herkes ilk başta standart olarak başladı yani hediye üyelik vermedi site, isteyende upgrade yapıp devam ediyor işte ;)

arshi

Ulen bi üye olup iki reklam tıklayacaksınız, ona tıklayayım mı burdan yol geçiyor mu vir vir vir vir (d) :D

+1 (d)

fkork

Alıntı yapılan: Arshi - 26 Haziran 2013, 00:32:07
Ulen bi üye olup iki reklam tıklayacaksınız, ona tıklayayım mı burdan yol geçiyor mu vir vir vir vir (d) :D

+1 (d)

eyvah, Arshi!

ricci, kampanyayı sonlandırmadın değil mi? :P

ptconur

Alıntı yapılan: Arshi - 26 Haziran 2013, 00:32:07

+1 (d)

Hangi reklamlara tıklıcaz anlamadım şimdi. Dulux ads reklamlarına da tıklıcakmıyız. Dulux ne demek bu arada yahu

ricci

Arkadaşlar kontrol ettim micro dışındaki reklamlardan komisyon veriyor şu an , eğer ödemede almak istiyorsanız siteden gerisi size kalmış artık ;)

hakanatik01

yaaauuu bırakkk :P ayda bir tıkalrım işte anlaşmamız böyle ödeme istemiyom ben :P

fkork

Alıntı yapılan: ricci - 26 Haziran 2013, 00:44:16
Arkadaşlar kontrol ettim micro dışındaki reklamlardan komisyon veriyor şu an , eğer ödemede almak istiyorsanız siteden gerisi size kalmış artık ;)

site adminine güvenmem, ama bizim kampanya admini çok sağlam biriymiş, öyle diyorlar...

hakanatik01

60 saniyelik 0,02[2 adet] ve  40saniyelik 0,01 [5 adet] yeter ptconur onur hocam diğerleri gereksiz yük hem ricciye hem bize birde yarısını vericek madem :) ref kazancı hiç gelmez gibi birşey ondan ödeme almak isteyen tıklayabilir tabiki

ptconur

Tşkler hakan açıklama için. Şimdi kilit soruyu sorayım o zaman istediğimiz reklamdan başlayabilirmiyiz?