Clixzor.com %70 ref kazancı

Başlatan ricci, 25 Haziran 2013, 19:29:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

yazmamı bekliyormuş geri geldi :P

fkork

Alıntı yapılan: ptconur - 26 Haziran 2013, 00:54:23
Tşkler hakan açıklama için. Şimdi kilit soruyu sorayım o zaman istediğimiz reklamdan başlayabilirmiyiz?

admin bu konuda gelen ticketlardan bıkıp bana ticket atmış, ben de Ashi'ye  havale edince çarşı karıştı....

ElisaMcCline

cidden hee, yurtdışı çıkışlarda mı bir sorun var acaba.. ???

probux açılıyor ama cloud hostta o yüzdendir, TR de de var host.

abcb

+1 Bol kazançlar  :)

Ne çok reklam var burda yahu

hakanatik01

Alıntı yapılan: ptconur - 26 Haziran 2013, 00:54:23
Tşkler hakan açıklama için. Şimdi kilit soruyu sorayım o zaman istediğimiz reklamdan başlayabilirmiyiz?
başlayabilirsiniz geç cevap verdim soru kilit olunca kilitlendim kaldım bir anda :P  :) zaten reklam izleme zorunluluğu olmadığından belki ödeme yapar diyerek ptcsolution ile aynı anda açın diğerinde izleme zorunluluğu var orda bir reklam burda 1 reklam biter gider bu site elinizde çok site yoksa

nıot:ricci kovacak bizi yeter ulen geyikler diye :P kim konu açsa geyikler gelmeye başlıyor başka ref yokmu yahu madem refim konuşmaya hakkım var tabiki :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: fkork - 26 Haziran 2013, 01:07:24
admin bu konuda gelen ticketlardan bıkıp bana ticket atmış, ben de Ashi'ye  havale edince çarşı karıştı....
Ashi :P 'ninde aşil tendonunda problem olunca konuyu taca atmış :P

ricci

Reflerime sınırsız geyik imkanı tanıyorum :)

hakanatik01

Yalnız serenity varmış yahu kazanman çok zor o cashnhitste yayınlayıp durur şimdi 200-300e çıkartır reflerini :) 2. ye ödül varmıydı? yoksa yarışmayı düşünmeden reklam falan ver bence :)

ricci

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 01:26:56
Yalnız serenity varmış yahu kazanman çok zor o cashnhitste yayınlayıp durur şimdi 200-300e çıkartır reflerini :) 2. ye ödül varmıydı?

Evet farkettim listede iyi isimler var :) ilk 30'a veriyor, artık ne olursa Ref yarışmasına açıkcası çok önem vermiyorum aktif ref benim için daha önemli şu an :) Bilmem anlatabildim mi Hakan :)

hakanatik01

anladım demek istiyor ki hakan sana söylüyorum[sen tıklamsanda olur] ama başta elisa hoca olmak üzere tüm reflerime söylüyorum :P