15 Dolar fikirleriniz?

Başlatan ertu67, 26 Haziran 2013, 01:41:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertu67

15 Doları nasıl bir yatırımla artırabilirim. 15 günde en fazla nasıl artırabilirim? PTC uygunmu sizce? Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertu67 - 26 Haziran 2013, 01:41:25
15 Doları nasıl bir yatırımla artırabilirim. 15 günde en fazla nasıl artırabilirim? PTC uygunmu sizce? Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

PTC ile her şartta olmaz. En kısa döngü aylıktır PTC lerde, o da 30 günlük ref kiralama.
15$ ve 15 gün için pek yapılabilecek birşey yok.
HYIP benzeri yerler olabilir, o da zaten arttırayım diye girip de kaptırma riskleri ile dolu.

hakanatik01

ertu67

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Haziran 2013, 01:49:20
PTC ile her şartta olmaz. En kısa döngü aylıktır PTC lerde, o da 30 günlük ref kiralama.
15$ ve 15 gün için pek yapılabilecek birşey yok.
HYIP benzeri yerler olabilir, o da zaten arttırayım diye girip de kaptırma riskleri ile dolu.

anlıyorum teşekkürler..

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 02:06:09
iddaa :)

ah hocam düşündümde hep yatıyo ya :D

hakanatik01

Riske giriceksen en iyi risk o olabilir yada 6lı tarzında birşey en azından çevrende daha iyi anlayan bilen varsa onlara danışarak birşey yapılabilir birazda şansla diğer türlü elisa hocanın dedikleri doğru 15$ üyelik almak için bile çoğu sitede yetmeyebilir zaten refsiz üyelik almanın anlamı olmaz birde onun için reklam masrafı yapmalısın ve sürede 15gün olunca ya HYIP ya iddaa tarzındaki oyunlar :) haydi diyelim bunları da yaptın 15$ getrisi sana ne olabilir ki ptcde taş çatlasa herşey güzel gitse 25-30$ olur gibi geliyor bana:) aylık bazda buda yatırım yapan herkes 1-2 ay anca yatırmını çıkarıp sonraki aylarda kara geçiyor PTC işinde oda çıkarabilirlerse tabiki;

arshi

Sen $15'ı TL ye çevir dolar düşecek diyollaa, sürümden kazanırsın :P
Bu bahtsız bedeviye de uyma, sana benden tavsiye :D

hakanatik01

kırmızı kafa şaşırttı beni arkadaşlarınla parasına yazı-tura oyna der sandım :P :D

ertu67

Alıntı yapılan: Arshi - 26 Haziran 2013, 02:14:58
Sen $15'ı TL ye çevir dolar düşecek diyollaa, sürümden kazanırsın :P
Bu bahtsız bedeviye de uyma, sana benden tavsiye :D

paypalda para çevirmeyi bilmiyorum ama öğrenirim bir şekilde sağolun :D

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 02:13:32
Riske giriceksen en iyi risk o olabilir yada 6lı tarzında birşey en azından çevrende daha iyi anlayan bilen varsa onlara danışarak birşey yapılabilir birazda şansla diğer türlü elisa hocanın dedikleri doğru 15$ üyelik almak için bile çoğu sitede yetmeyebilir zaten refsiz üyelik almanın anlamı olmaz birde onun için reklam masrafı yapmalısın ve sürede 15gün olunca ya HYIP ya iddaa tarzındaki oyunlar :) haydi diyelim bunları da yaptın 15$ getrisi sana ne olabilir ki ptcde taş çatlasa herşey güzel gitse 25-30$ olur gibi geliyor bana:) aylık bazda buda yatırım yapan herkes 1-2 ay anca yatırmını çıkarıp sonraki aylarda kara geçiyor PTC işinde oda çıkarabilirlerse tabiki;

ptc yatırım için az yani anladım sağolun :)

Ssecret

En güzeli iddia ama bende para çevircek bulamıyorum.  :P