Coingeneration Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan ilovelanur, 11 Temmuz 2013, 15:29:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilovelanur

(scm)

ptconur

abcb

Ödemen hayırlı olsun ilovelanur  :)

İki günde 1.42 dolar ve yine iki günde 1.89 dolar kazanmışsın, program sürekli açıkmı duruyor, bilgisayarında herhangi bir kasma olmuyormu, ya da başka herhangi bir sorun ?
Bir de ilk thread paketi için ücret ödedinmi ?

ilovelanur

Alıntı yapılan: abcb - 11 Temmuz 2013, 15:43:29

İki günde 1.42 dolar ve yine iki günde 1.89 dolar kazanmışsın, program sürekli açıkmı duruyor, bilgisayarında herhangi bir kasma olmuyormu, ya da başka herhangi bir sorun ?
Bir de ilk thread paketi için ücret ödedinmi ?

Teşekkür ederim, evet program sürekli açık duruyor. Açıkcası her zamanki şekilde kullanıyorum bilgisayarı bir kasma olmuyor. Programın anında ödeme yapması güzel bence. İlk Thread paketi için bir ödeme yapılmıyor.

Üye olduktan sonra cep telefonuna gelen SMS' i aynı şekilde geri gönderiyorsun ve hesabın verified oluyor. Sonrasında Ticket açarak Admin den Free Threal 'ini istiyorsun hepsi bu.

abcb

Kayıdı yapıp hesabımı onaylattım ve admine ticketı attım, free threal gelince bende deneyim, teşekkür ederim  :)

ilovelanur

Rica ederim, Ticket 'lar en geç 48 saat içinde cevaplanıyor zaten, Trial Thread 'ınız en kısa zamanda hesabınıza yüklenecektir.

Ayrıca sitenin merak edilenler, yardım ve öneriler için bir de forum sitesi var.

http://www.coingenerationforum.com

Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

ilovelanur

arshi

ikose