Doğum Günü Tebriği: Elisamccline

Başlatan ikose, 12 Temmuz 2013, 15:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Sevgili arkadaşımız, Hocamız, Adminimiz  Elisa Hoca' mızın (Sn. Elisamccline )  doğum gününü kutlar,
Sağlık, mutlululuk ve kazançlı bir ömürü, sevdikleri ve sevenleriyle geçirmesiniz dileriz.

Elisa hocamızın bir kaç tane doğum günü tespit edilmiştir. Aldığım bir istihbarata göre bugün doğumgünü  (p) , umarım yanlışlık yapmamışımdır.  ;)
Pastanıza siz karar verin Elisa Hocam  :g

Bu gün Adminizmizin doğum günü şerefine herkese bir adet Gelir Kapısı Kahvesi ve 10 adet Gelir Kapısı Parası hediye  (p) :))  (gyk)

ptconur

doğum gününüz kutlu olsun elisa hocam

kahve ve paralar için de tşkler modum. paraları saklayayım da sonra kola kapakları gibi bunlar da değerlenir satarım.   (gyk)

bekeli

Doğum gününüz kutlu olsun hocam ;)

Nice huzurlu, mutlu senelere :)

djsugar

Doğum gününüz kutlu olsun hocam :)
Nice mutlu senelere ;)

nouma26

Doğum gününüz kutlu olsun Elisa hocam   (p)

Uniquehero

Doğum Günün Kutlu Olsun Abi Mutlu Huzurlu Bol Kazançlı Yıllar Geçirmeni Dilerim...

Sayın Modum sizlere bu mubarek gunde kahve icin tesekkur ederim orucu mu acinca icerim :D (gyk)

abcb

Elisa Hocam, doğumgününüz kutlu olsun, Nice mutlu, başarılı, sağlıklı, bol kazançlı senelere  :)

Modum sen naptın be yaaa  :g Kahve, pasta, para ($)  :g Nerdeyse bilgisayarın içine düşecektim  :g

Haydi buyurun, bu da benden  :)

hakanatik01

Belli yaştan sonra doğum günü kutlanmaz ama :P İyiki doğdunuz,Sevdiklerinizle nice güzel günlere ;) pastalar güzel ama biraz daha gençlere[bizlere :P] yönelik geldi size uygun pasta aldım geldim;
Bu pasta da anlatılmak istenen nedir ?
Bırakın forum işini artık verin adminliği bana çekilin köşenize bağ bahçe yaşınız geldi beya :P

Bu pastadakileri tam tanıyamadım ama sağdaki siz olabilirsiniz de  soldaki end.... yok ya o olamaz o daha 49 du :)

gungor18

Sayın hocam, doğumgününüz kutlu olsun, Nice mutlu, başarılı, sağlıklı, bol kazançlı senelere  ...

abcb

Doğum günümü kutluyosun, hakaret edip güppedek öldürmeyemi çalışıyon nabıyon Hakan  (d) :g
Hocam sizin saçlar ağarmış, tepe açılmış, yakın gözlükleri takılmış, dişler dökülmüş  :D

Bu halimle bahçeyle uğraşamam derseniz bahçeye ben talibim  :g