inboxdollars hesabım içindeki $16,39 ile birlikte satılıktır. (paypal 10tl)

Başlatan fm58, 13 Temmuz 2013, 17:21:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fm58

inboxdollars hesabımı içindeki $10,85 ile birlikte satıyorum arkadaşlar. paypaldan 10tl ye almak isteyen varsa özelden mesaj atabilir.

hakanatik01

Site güzel site sapğlam site ama min ödemin 30$ olduğu düşünülürse istediğiniz fiyat bence yüksek; bol şans hayırlı satışlar;
11$ ne akdar sürede biriktirdinzi ki alacak arkadaşın daha 19$ biriktirmesi gerek bunlarıda düşünerek fiyat belirlemelisiniz...

fm58

uğraşmak için pek zamanım olmuyo o yüzden  uğraşabilecek birine vereyim dedim. hadi 10tl olsun yeterki boşa gitmesin :)

hakanatik01

Ulen bende amma pazarlıkçı çıktım he :) kapakta ilk 1,25 ten geldi bizim foruma :P :))

hayırlı satışlar demek sitediğim buydu siz ilgilenemiyorsunuz diye satıyorsunuz o belli yoksa site sağlam site ama işte alacak arkadaşın 19$ yapması için baya bir süre harcaması gerekecek değil mi? siz ne kadar sürede yaptınız mesela 11$'ı?

fm58

piyasayı alt üst ettin :) ben bir buçuk haftada yaptım sitede para kazanmak kolay fakat internet sıkıntım olacak tatilde uğraşmam zor o yüzden. 30$ da tahminen 3-4 haftada olur diye düşünüyorum

ptconur

Alıntı yapılan: fm58 - 13 Temmuz 2013, 18:09:51
piyasayı alt üst ettin :) ben bir buçuk haftada yaptım sitede para kazanmak kolay fakat internet sıkıntım olacak tatilde uğraşmam zor o yüzden. 30$ da tahminen 3-4 haftada olur diye düşünüyorum

bir yanlışınız olmasın hocam 1,5 haftada 11 dolar yaptıysanız havada kaparlar valla  direk ref falan mı var hesabınız da

fm58

ref yok fakat sitede email okuyarak task yaparak en önemlisi de çok kolay offerslar var kendi anketleri falan var. örneğin bi offersta bi siteye üye olmuştum ve 1$ vermişti. bu kadar kolay

hakanatik01

ozaman 1 ay sıkın dişinizi ,alın 30$'ı  bence satmayın hesabı :)  İnaktiflikten hesap silme durumu yoksada gelince devam edin bence kısa sürede iyi biriktirebilmişsiniz gerçekten de...

fm58

bir ay giremicem işte sorun o :D isteyen varsa bi siteyi iyice incelesin bilgi toplasın önce kafasında soru işareti kalmasın :)

fm58

bir hafta giriş yapılmazsa hesap donduruluyo maalesef. sonra açıyolar biraz uğraştırıp