inboxdollars hesabım içindeki $16,39 ile birlikte satılıktır. (paypal 10tl)

Başlatan fm58, 13 Temmuz 2013, 17:21:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

oyun oyna kazan bölümü var .. bi bak bakalım ne oluyo oralarda?

hakanatik01

dur yeniyim :D üye olmuşum hiç ellememişim bonusumu bile yeni aldım :D senin hesapta kaç varmış ? :)

bu arda CF gelmiş siteye gene ödme yöntemlerine nerden bakıyoruz ? bilen varmı paypal varsa ben arada bakarım bu siteye :)

hakanatik01

:))  ben siteyi 2. defa bıraktım :P bende sadece checkle ödeme yaptığı söyleniyor ee checkte bankalarda baya pahalıya bozuluyordu sanırım 30$ ödeme alsak 5-10$ kalmıyor galiba elimize;

Check
A traditional check payment that you can deposit into your bank account or cash.

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Temmuz 2013, 01:54:29
:))  ben siteyi 2. defa bıraktım :P bende sadece checkle ödeme yaptığı söyleniyor ee checkte bankalarda baya pahalıya bozuluyordu sanırım 30$ ödeme alsak 5-10$ kalmıyor galiba elimize;

Check
A traditional check payment that you can deposit into your bank account or cash.

yok ya... 51,75$ çek bozdurdum, 100,19 tl geçti elime...

hakanatik01

ee iyi geçiyormuş okuduklarımı sildim ozaman hangi bankadan aldın :)

hee iyi oldu bunu öğrendiğim çünkü baya değişkenlik gösteriyor sanırım o zaman firmayla alakalı olarakta;herwins 90liralık çek alıcakmış 85lira masraf istemişler mesela komedi gibi  :))
http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/global-test-market-cekleri/msg45997/#msg45997

fkork

globaltestmarket çekiydi... ziraatte bozdurdum... 27 tl civarı bir masraf aldılar, 100 tl hesaba yatırdıılar..

hakanatik01

Bilgiler için teşekkürler,öğrendiğim iyi oldu banka banka dolaşmam herkes ziraat iyi demiş ; Daha ödeme alamam çok var global'ada üyeyim 1 anket yaptım sanırım ama olsun birgün lazım olur :P

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Temmuz 2013, 02:13:57
Bilgiler için teşekkürler,öğrendiğim iyi oldu banka banka dolaşmam herkes ziraat iyi demiş ; Daha ödeme alamam çok var global'ada üyeyim 1 anket yaptım sanırım ama olsun birgün lazım olur :P

kefenin cebi yok...:P

hakanatik01

kefenin yok evet de  yeğenlerin pantolanların cebi olmasa daha çok işe yarar önümüz bayram :P