Satilik 100$ STP

Başlatan maliyassi, 21 Temmuz 2013, 23:22:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maliyassi

100$ STP satiyorum. Banka hesabina havale istiyorum (hsbc, bank of america)
Acil!
Iyi forumlar.

okirpiko

100   dolar   solıdı   kur  1.8   den  alıp ıstedıgınız bankaya  gonderebılırım   solid  alıs satısı  devamlıve gunceldır.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: okirpiko - 22 Temmuz 2013, 00:18:59
100   dolar   solıdı   kur  1.8   den  alıp ıstedıgınız bankaya  gonderebılırım   solid  alıs satısı  devamlıve gunceldır.

Skype ismini sonsuza dek sözlü uyarı vererek temizleyeceğimi düşünmeni istemem okirpiko...

Profiline skype, facebook, twitter, google talk, linkedin profillerini zaten ekleyebiliyorsun.
İmzana yazabileceğini de söyledim. Her iki alan da boş. Ama mesajlarda paylaşmak konusunda istikrarına hayranım.
Dolayısıyla bu sabır zorlamanın sebebini anlamakta zorluk çekiyorum.

Edit: Profilinize eklemişssiniz. Profilinize bakan herkes görebilir.
İmza alanınıza da eklerseniz, sanırım bu konuya tekrar dönmemize gerek kalmayacak.

okirpiko

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Temmuz 2013, 00:28:18
Skype ismini sonsuza dek sözlü uyarı vererek temizleyeceğimi düşünmeni istemem okirpiko...

Profiline skype, facebook, twitter, google talk, linkedin profillerini zaten ekleyebiliyorsun.
İmzana yazabileceğini de söyledim. Her iki alan da boş. Ama mesajlarda paylaşmak konusunda istikrarına hayranım.
Dolayısıyla bu sabır zorlamanın sebebini anlamakta zorluk çekiyorum.

Edit: Profilinize eklemişssiniz. Profilinize bakan herkes görebilir.
İmza alanınıza da eklerseniz, sanırım bu konuya tekrar dönmemize gerek kalmayacak.

özür   unutmusum  :-[  skype  den  benım  adımı  kullanarak  dolandırıcılık  olmus  benzer  bır  skype  adresı  acılmıs  o  yuzden  kullandıgım  dıger  sıtelere de  tam  skype  adımı yazmıstım  burda  yasak  oldugunu  unutmusum  kusura   bakmayın 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: okirpiko - 24 Temmuz 2013, 08:05:10

özür   unutmusum  :-[  skype  den  benım  adımı  kullanarak  dolandırıcılık  olmus  benzer  bır  skype  adresı  acılmıs  o  yuzden  kullandıgım  dıger  sıtelere de  tam  skype  adımı yazmıstım  burda  yasak  oldugunu  unutmusum  kusura   bakmayın 

:y
Dikkate aldığın için teşekkürler ...
Ve dediğim gibi, niyeti ciddi olanlarla zaten irtibatınız başlıyor. PM le her türlü bilgiyi paylaşmanız mümkün.

tolgacan86

maliyassi STP satışınızı gerçekleştirebildiniz mi? Durumunuz hakkında bilgi verir misiniz?

tolgacan86

Gerekli dönüş zamanında yapılmadığı için konu KİLİT.