Finansbank.enpara.com/ ENCARD....

Başlatan hakanatik01, 23 Temmuz 2013, 00:30:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Teşekkürler tüm bilgiler için.. sayenizde vede 3 yılın sonunda PP ı onaylı (teyitli ) yapabildim  (dnsz)

Hakancım 2.ci sayfada kalmış ekran görüntüleri  ( teyitli olmak için kart ekleme )
onu ilk mesajına ekleme yaptım.. tekrar eline sağlık  (a)  :y  (p)

abcb

Gözün aydın fıstığım, güle güle kullan  :)

neon

Hayırlı olsun İkose hocam, inşallah bu kartınıza ptc sitelerinden çok paralar yüklersiniz. :) Enkart diğer ödeme işlemcilerine de onaylatılabilseydi iyiydi. :) Ama yine de Paypal ın onaylanması işlemler de büyük bir kolaylık yarattı. :)

hakanatik01

hayırlı olsun ustam;

Payza için kredi kartı eklemeye gerek yok onaylı olmak istiyorsan,kimlik ve adres bilgisi yeterli oluyormuş artık ,Egopaydada aynı durum varmış Payzam onaylandı egopay beklemede :P

enderege

@ikose,
Bol bol ultimate üyelik alman dileğiyle, hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

neon

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Ağustos 2014, 21:11:27
hayırlı olsun ustam;

Payza için kredi kartı eklemeye gerek yok onaylı olmak istiyorsan,kimlik ve adres bilgisi yeterli oluyormuş artık ,Egopaydada aynı durum varmış Payzam onaylandı egopay beklemede :P

Valla çok güzel haberler veriyon Hakan Ustam. :) Helalin var. Büyüksün. :y İkisinde de banka hesabım var dı ama onaylı değillerdi. Gidiyim de onaylatayım olmazsa.  :)

hakanatik01

Bilen biliyordur ama genede ppaylaşak kampanya tarzında bişi ama enpara konusu burdan paylaşam dedim ;

Para çekerken çile çekmeyin diye yıl sonuna kadar diğer tüm banka ATM'lerinden her ay 1 para çekme işlemi ücretsiz!
Kampanyamız 1 Ekim - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya süresince Encard'ınız ile diğer tüm banka ATM'lerinden her ay yapacağınız ilk para çekme işleminizi hiçbir masraf ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/atmkampanyasi.aspx?ref=atmmailing

Ahir Zaman

Enpara kartına Iban no'sunu nereden alıyoruz? Finansbank'tan mı?

hakanatik01

1-) Herhangi bir bankamatiğe kartı taktığın anda gözüküyor .
2-)Eğer internet şubesine girersen ordan alabilrsin.
3.olarak ben buna dikkat etmemiştim  ama universitely76  söylemişti halada dikkat etmedim karşılaştırmadım hiç :) Kartın üstünde yazan rakamlar aynı zamanda IBAN numaramızmış ;)
Alıntı yapılan: universitely76 - 02 Ağustos 2014, 12:30:25
IBAN numarası zaten kartının üzerinde yazıyor, söylemelerine gerek yok :)

4-)Telefon açıp sorabilirsin de telefonlara hemen cevap veriyorlar;