The-Bux Reklam Kampanyası - bekeli

Başlatan bekeli, 24 Temmuz 2013, 15:20:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: abcb - 14 Kasım 2013, 13:11:53
Bekeli, ön ayak ol barıştır milleti diyeceğim de artık dayanamaz çığlık atar koşarak kaçar gidersin diye korkuyorum  :g

:X (d) (sns)

abcb

Size de iyilik yaramıyor  (d)  :g

Bekeli sen barıştır bunları  :D 

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Kasım 2013, 09:59:27
@ptconur ve @ırmakk için gerçekten üzgünüm.
İlk sayfadaki TOS'a göre beni ilgilendirmemesi lazım ama biz Türk insanıyız, arkadaşlarımızın üzülmesine üzülürüz.

Bu arkadaşlarımızın blog sayfalarını ilerleyen günlerde 1'er gün daha reklamını yapacağım ücretsiz olarak ;)

Bu yazdığını yeni gördüm geç oldu kusura bakma.

Çok incesin  Çok teşekkürler Bekeli. Ama  böyle bir şeye kesinlikle müsade edemem. Seninle alakası yok ki. Ref gelir yada gelmez. Reklam verirken bunun farkında olarak veriyoruz zaten. Ref gelseydi tabili çok sevinirdim ama gelmedi diye de oturup üzülecek durumumuz yok. Ben üzülmedim gelseydi sevinirdim evet :)  Asıl ben böyle birşey yaparsanız üzülürüm. Siz zaten Yatırım grubu için reklam ücretini 10 dolara indirerek %60 zarara katlandınız bide extadan 50 dolar zarara girmenize göz yumamam. Buna hiç gerek yok. Ben kendi adıma konuşmuş olayım ama Onurunda benim gibi düşündüğüne eminim. Nezaketin için teşekkürler (k)

ptconur

Alıntı yapılan: ırmakk - 14 Kasım 2013, 13:15:15
Bu yazdığını yeni gördüm geç oldu kusura bakma.

Çok incesin  Çok teşekkürler Bekeli. Ama  böyle bir şeye kesinlikle müsade edemem. Seninle alakası yok ki. Ref gelir yada gelmez. Reklam verirken bunun farkında olarak veriyoruz zaten. Ref gelseydi tabili çok sevinirdim ama gelmedi diye de oturup üzülecek durumumuz yok. Ben üzülmedim gelseydi sevinirdim evet :)  Asıl ben böyle birşey yaparsanız üzülürüm. Siz zaten Yatırım grubu için reklam ücretini 10 dolara indirerek %60 zarara katlandınız bide extadan 50 dolar zarara girmenize göz yumamam. Buna hiç gerek yok. Ben kendi adıma konuşmuş olayım ama Onurunda benim gibi düşündüğüne eminim. Nezaketin için teşekkürler (k)

+1  :X (sns) (d)

bekeli

@ırmakk, @ptconur,

Bu meseleyi sonra konuşalım. Hemen veremem zaten reklamlarınızı. İlerleyen günlerde demiştim.
PM atıp haber ederim Sizlere vakti geldiğinde.

Sizin reklamlarınızı verdiğim gün The-bux'ta bir yavaşlık vardı. Az önce hit sayılarımıza baktım oradan da belli oluyor.
Benim blog 18 bin civarı hit almış.
@ırmakk'ın blogu 11 bin küsür hit almış.
@ptconur'un blogu 7 bin küsür hit almış.

Dün akşam @fkork için başlattığım reklamın hiti daha bu saatte 11 bin küsür olmuş. Akşama kadar 18 bini geçer.

Bu durum o gün The-bux'ta problem olduğunu gösteriyor.
Bu nedenle 1'er gün veremesem de 1 günlük reklam alıp günün ilk yarısında birinizin reklamını, daha sonra editleyip diğer yarısında da diğerinizin reklamını vermeyi düşünüyorum ;) En azından bunu kabul edin :)

ptconur

bi kerem benim blogum 11.000 üzerinde hit aldı en azından benim blogda o şekilde gösteriyor. ırmak ın dediği gibi zaten 25$ lık reklamı 10$ a verdik. ordan bir zararın var zaten. amaç adzpot a ref çekmekti umarım oraya gelmiştir bir kaç tane

ýrmakk

Bence bu na da gerek. Hem fkork hocama bakalım istatistiklerini paylaşsın ona  ref gelecekmi.
Allahım gani gani ref versin fkorka.

hakanatik01

Konudan sessiz ve sakin birşekilde olay çıkarmadan yuvarlanıp gidin lütfen :P :D

fkork

Alıntı yapılan: ırmakk - 14 Kasım 2013, 13:46:51
Bence bu na da gerek. Hem fkork hocama bakalım istatistiklerini paylaşsın ona  ref gelecekmi.
Allahım gani gani ref versin fkorka.

iyi dileklerin için teşekkürler....

veee beklenen ref istatistikleri;

twickerz---> 1 ref
northclix----> 1 ref

bekeli

Anlaşılan artık ref felan geldiği yok bu siteden :S

Konu kilit ;)