Satılık Golen Neobux

Başlatan cepola, 24 Temmuz 2013, 20:56:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cepola

11 Mart 2014 yılına kadar Golden olan hesabımı satıyorum çok cüzzi miktara 20 TL. 1 Yıllık Gold üyelik fiyetı 70 yada 75 dolar olması lazım. İsteyneler irtibata geçsin

cepola

Şuan 5.850 Neopoints var oda hediyem. Aşağıda Ekran Görüntüsü
2011 den beri tıklıyorum artık bırakıcam içerdeki son paramıda çekip. İlk gelen alır.

DüþünenYazar

Hiç referansın olmamasına rağmen üyeliğini yükseltmen bana pek akıl kârı gelmiyor

cepola

Neopoints lerden Golden oldum o yüzden ref almadım. Daha önceleri denemelerim oldu ancak ref lerden pek istikrar elde edemeyip refleri bıraktım.

hakanatik01

Ref olsun olmasın fiyat çok güzel gibi :) $90[2lira diyelim dolara :P180tl] golden olduğu düşünülünce golden alıyormuş gibi düşünülüp 20liraya hesabı alıp,kara gecilecek olan 160liraylada ref kiralanabilir bile :) hayırlı satışlar üye olmasam uplinımı da sevmesem :P teklife olumlu bakardım;

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Temmuz 2013, 00:55:59
Ref olsun olmasın fiyat çok güzel gibi :) $90[2lira diyelim dolara :P180tl] golden olduğu düşünülünce golden alıyormuş gibi düşünülüp 20liraya hesabı alıp,kara gecilecek olan 160liraylada ref kiralanabilir bile :) hayırlı satışlar üye olmasam uplinımı da sevmesem :P teklife olumlu bakardım;

Nesini seviyosun o yaşlının yahu :D bak gül gibi golden var :D

hakanatik01

ben senin bir gün bana teamviewer açabilme ihtimalini sevdim ...

cepola

fkork kardeş mesaj gönderemiyorum neden bilmem ama telefon numaram silindi buradan ulaşırsan görüşelim

ElisaMcCline

Özel mesaj gönderebilmeniz için, forumda 5 mesajınız olması gerekmektedir.
Mevcut mesaj adediniz: 4
1 forum mesajınız daha olduğunda özel mesaj gönderebileceksiniz.

forum açık alanında kişisel bilgi paylaşmamaya özen gösteriyoruz.
Bilgiyi Özel mesajla gönderin lütfen...

cepola

Teşekkür ederim sayın Moderatör bilgilendime için.