Ayuwage teklifleriniz

Başlatan DüþünenYazar, 24 Temmuz 2013, 21:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Reklamlar gün içinde gelip gidebilir şansınıza birazda; bakmanız gereken 2 yer var diğerleri vakit kaybı :P :)
"View sites" - "Regular sites" bu kısımlarda varsa vardır yoksa 15-20 dakika sonra gene bakın ; başka birşeye bulaşmanıza gerek yok. Ayrıca ayuwage için bekelinin dün yazdığı yazıyada dikkat edin;
http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/ayuwage/msg115759/#msg115759

"Arkadaşlar bu aralar hem Ayuwage hemde innocurrent'ta bot önlemi için reklam çıkmaktadır:

B0T D3T3CTION, D0 N0T CL!CK!!

Go ahead and click if you are a b0t
and would like a warn!ng added
"

DüþünenYazar

Bu arada nouma hesabıma parayı nasıl yatıracaksın ayuwageye mi yatıracaksın paypalamı ?

hakanatik01

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 28 Temmuz 2013, 13:04:41
Bu arada nouma hesabıma parayı nasıl yatıracaksın ayuwageye mi yatıracaksın paypalamı ?

Teklifle ilgili 2 önemli konu var ;) Ödeme alabilmeniz için nouma hocanında ödeme almış olması lazım bilginiz olsun;Diğer sorunuzda aslında teklifte mevcut;

Alıntı yapılan: nouma26 - 06 Mayıs 2013, 21:10:26

Benim verdiğim linkten üye olursanız bana kazandırdığınız kredilerin yarısını size  paypal  yoluyla yollayacağım.

Ödeme istekleri benim ayuwageden çekim isteğimin gerçekleşmesi sonrasında yapılacaktır.Nedeni ayuwage de hesap kontrollerının çok sık olmasıdır.Çok sık hatalı reklam tıklaması,proxy değişimi v.b gibi durumlarda hesaplarda kapatma olabilmektedir....

DüþünenYazar

Aslında bir soru daha sorucaktım ayuwagede survey sites var anket siteleri sanırım anket doldurmak iyi para kazandırabilir mi ve güvenilir midir ? Belirtilen miktarlar hesaba yatar mı ?

bekeli

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 28 Temmuz 2013, 13:37:12
Aslında bir soru daha sorucaktım ayuwagede survey sites var anket siteleri sanırım anket doldurmak iyi para kazandırabilir mi ve güvenilir midir ? Belirtilen miktarlar hesaba yatar mı ?

Oradaki anketler genelde Türk üyeler için değil.
Türk üyeler için gibi gözükenlerden eskiden 1-2'sini denedim ama kredi yansımadı.
Deneyin. Denemekten bir şey kaybetmezsiniz.
Olur da başardığınız olursa burada paylaşın. Bizler de yapalım ;)

hakanatik01

Başarırsa bir ilk mi yani bekeli ? :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Temmuz 2013, 13:45:19
Başarırsa bir ilk mi yani bekeli ? :)

Hatırlayamadım yaptığım oldu mu. Çok da denemedim aslında.
Belki siz yapmış olabilirsiniz. O yüzden ilk mi değil mi bilemem :P

hakanatik01

Bende denemedim hiç :P denesen kime yazıcanda talepte bulunucan diye dşündüm birde anketlerde genelde şansıma son 7-8 soruya geldikmi atıyor beni :P

DüþünenYazar

Bir türk sitesi buldum oda arkadaşlık sitesi çıktı bende sinirlenip anket işini bıraktım :D

hakanatik01

Anketleri burda yapmak akıllıca olmazdı zaten :) aynı anketler neobux,clixsense'de daha iyi fiyatlarda çıkıyor Offerwall kısımlarında ;ama işte ya dediğin gibi çıkar yada Cep telefonu onayı ister yaparsın ona rağmen bişi kazanamazsın son soruda atara falan bir sürü iş çıkarır başınıza;

Anketler için bu aralar en güzeli cint yada globalmarket forumda anket kısmıda var,anket uyarı kısmıda zaman zaman yakalayabilirsin bir göz atmanda fayda var anket yaparım diyorsan,ama ödeme almak kolay değil 5-6 ayda bir belki ödeme alırsın ;