Ayuwage teklifleriniz

Başlatan DüþünenYazar, 24 Temmuz 2013, 21:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Mesela yıllık 17 dolara clixsense var.Scam olmazsahergün aktifseniz  paranız garantide.Ama ref bulmak prblem...

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Temmuz 2013, 14:54:43
bunu söyleyince aslında hakkınızda kafamda oluşan tabloyuda yazayım bari :) bence PTC işi size size göre değil gibi ,sanki siz 1 ayda falan 40-50$ kazanmak istiyorusunz gibi bir hava oluştu bende ama reklamsız ve vakit ayırmadan belli bir bütçesiz bu rakamlara ulaşmak zor ;)

PTC işindeki beklentinizi biraz düşürmenizde fayda var yatırmsız düşünüyorsanız o gördüğünüz büyük ödeme kanıtları falan uzun bir emek ve yatırım sonucu bu hallere gelen ödemelerdir ;) bir zamanlar fkorkun dediği gibi "standart forever" ın aylık kazancı taş çatlasa 20$'ı geçmez yatırımsız vs.  [buda en iyi tahmindir :P ki enaz 15-20 siteye tıklamak gerekir  ] ee 20$ı napayım beya o kadar zamna harcadığıma değmez dersenizde boşuna girmeyin bu PTC  işlerine;)

inanma böyle şeylere.. :) bak bana, **standart forever**8) ama premierlerden daha fazla ödeme alıyorum 8) takıl bana hayatını yaşa.. :P

DüþünenYazar

Ayuwagede reflerin göründüğü bir yer var mi beyler baslangic olarak 1-2$ yatirim yapicam elim alissin diye
hangi siteleri onerirsiniz ptc
siteleri ve baska sitelerden ?

nouma26

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 28 Temmuz 2013, 17:27:30
Ayuwagede reflerin göründüğü bir yer var mi beyler baslangic olarak 1-2$ yatirim yapicam elim alissin diye
hangi siteleri onerirsiniz ptc
siteleri ve baska sitelerden ?

My account ta sol tarafta refler gözükür.Ayuwageye düşünüyorsanız yatırım yapmayın...Sadece rklamları tıklayın yapabiliyorsanız task sites kısmındaki görevleri yapın...

DüþünenYazar

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Temmuz 2013, 17:31:15
My account ta sol tarafta refler gözükür.Ayuwageye düşünüyorsanız yatırım yapmayın...Sadece rklamları tıklayın yapabiliyorsanız task sites kısmındaki görevleri yapın...

Neden acaba ?

hakanatik01

nedeni reflerin bir işe yaramamaması :) ayuwagede işe yarar ref istiyorsanız RR değil DR bulmalısınız ;

DüþünenYazar

Yatirimdan kastim ayuwage reklami vermekti :)) RR icin degil yani

hakanatik01

1-2$ diyince öyle sandım ben 1-2$ reklam vermeniz birazcık zor da :)  boşa gitme ihtimali yüksek reklam fiyatları 15$ -50$ arasındaki sağlam sitelerde vermeniz daha faydalı olur;(neoyu saymıyoruz günlük 100$mış :P ) Reklam verirken 1-2 arkadaşla ortakta hareket edebilrsiniz maliyetiniz düşebilir böylece forumda konusu vardı;Bu konular hala  aktifmi bilmiyorum ama işte bu tarz bir örnekle sizede ucuza gelebilir ; [tolgacan meşguldu o ilgilenemez ama ballandorla iletişime geçebilirsiniz belki ]

http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/ortak-reklam-verelim-maliyeti-dusurelim/
http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/ptc-sitelerinize-ref-kazanmak-icin-reklam-teklifi/

DüþünenYazar

Elim ısınsın dedim fena mı ettim :D  birde hakan şu konuya baksana anlatılan doğru mu ? http://www.gelirkapisi.com/diger-49/premium-kazanclargunluk-en-az-1-tl-kazaninodeme-kanitli/

hakanatik01

o konuda bilgim yok :) Sitesi olanlar cevaplayabilir belki ro2biz tarzın da sitene reklam koyucaklar oradan gelir elde edeceksin gibi duruyor siteyi bilmeiyorum yani ama bu tarz birşeyse hiti çok bir siteyse mümkün olabilir  ;) [söylenen botta jingling,hit kasma botudur ama banlanma ihtimalide olabilir]