Ayuwage teklifleriniz

Başlatan DüþünenYazar, 24 Temmuz 2013, 21:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DüþünenYazar

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ayuwage referans tekliflerinizi bekliyorum bilgisayarda baya aktif bir kullanıcıyım.Tekliflerinizi bekliyorum bu arada hangi siteye üye olacağım konusunda baya kararsızdım ve bu siteyi seçtim inşAllah hem benim için hemde referansı olacağım arkadaş için hayırlısı olur.

nouma26

DüþünenYazar

Sana kazandırdığımın yarısını sürekli yatıracak mısın ? bir müddet sonra zor gelir gibime geliyor eğer anlaşırsak olur ama konu hala devam ediyor başka tekliflerle gelebilir bu arada arkadaşlar

ElisaMcCline

Tabii ki cent cent olmaz.. anlaşırssınız.. her 1-2 dolar biriktiğinde gönderir.
Zor gelmez, sürekli yaşanan konular bunlar :)

bekeli

Nouma zaten konusunda belirtmiş. Her ödeme talep ettiğinde ne kadar kazandırdıysan yarısını ödeyecekmiş.
Yani sürekli değil. Her ödeme aldığında gönderecek.
O yüzden sorun olmaz ve ayrıca teklif güzel. Ayuwage ile ilgili başka bir teklif hatırladığım kadarıyla bizim forumda yok.

DüþünenYazar

Bu arada ayuwagede otomatik sörf özelliği varmış sanırım bu doğru mu ?

ikose

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 25 Temmuz 2013, 15:28:23
Bu arada ayuwagede otomatik sörf özelliği varmış sanırım bu doğru mu ?
Surf yapabildiğin bir bölüm var. Ama genelde orada reklam yoktur.

fkork

Alıntı yapılan: ikose - 25 Temmuz 2013, 15:30:27
Surf yapabildiğin bir bölüm var. Ama genelde orada reklam yoktur.

sofra tamam. yemek yok..:P

ikose

Alıntı yapılan: fkork - 25 Temmuz 2013, 15:40:36
sofra tamam. yemek yok..:P
kızıdrıcan beni en sonunda amaaaa  :X
cep tlf nundan bağlanınca böyle oluyor işte ne yapayım.
gönder tuşuna basınca değişiyor bazı harfler, inanmıyor kimse yaaa  (sns)

nouma26

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 25 Temmuz 2013, 14:52:03
Sana kazandırdığımın yarısını sürekli yatıracak mısın ? bir müddet sonra zor gelir gibime geliyor eğer anlaşırsak olur ama konu hala devam ediyor başka tekliflerle gelebilir bu arada arkadaşlar

Konumda belirttiğim gibi her ödeme aldığımda(minimum çekim 5 dolar) senin kazandırdığın kredilerde sorun yoksa sana yarısını vereceğim.Dikkat etmen gereken konu reklam izlerken hatasız izlemen ve ip değiştirici programlar kullanmamalısın.Yoksa sen banlanırsın bana da kredilerin yansımaz....