Blog reklamcıları takımı :P

Başlatan bekeli, 27 Temmuz 2013, 01:31:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Temmuz 2013, 02:22:35
eee ben reklam veren değilim ama surf sitelerinide kullanan biriyim :P sıkkullanılanlar olarak kullandığım  blogumda var birde firefoxtaki eklentilerimden dolayı reklmalarıda görmüyordum takıma katılanlar söylesin ona göre beyaz listeme alayım :P şimdilik bekelinin sitesine izin verdim :P :)

Bekeli' den başla istersen ama bence genel için acele etme. Önce bir takımı görelim.

hakanatik01

[spoiler]tık sınırı varmıydı birde bu olayda şimdik tüm reklamlarına tıkladım bekelide ? günlük 1 Ip 1 tıkmı?[/spoiler]

ElisaMcCline

Farklı reklam firmalarının görürsen birer tane OK da, fazlasına girmemek lazım bence.

bekeli

[spoiler]Yukarda yazmıştım Hakan ;)  1 tık yeter. Fazlası işlemiyor aynı ip'den ;)
Sen blogunun adresini ver, öncesinde yoksa ekle ro2 reklamlarını. Seninkilere de tıklamaya başlayalım. [/spoiler]

hakanatik01

bende yazmışım blog değil sık kullanılanlar diye :P şaka bir yana acelem yok benim daha sonrada ekleyebiliriz benim blogu henüz bitirmedim gitmesi gereken sitelerim gitsin ondan sonra eklerim buraya :P  :)) takıma olan katılıma göre liste olarak notdefterine kaydederim  chrome da açar [chrome başka işe yaramz zaten ] tıklarım hergün şimdilik :)

ýrmakk

Bekeli tebrik ediyorum yine güzel bir fikir.   (ok) 
Katılım güzel olursa  reklamlardan para kazanılabilir. Forumumuza da birbirimize de destek olmuş oluruz.  Benide ön alımlara ekleyin :)

fkork

ben de katılıyorum zaten ama biri bana işe yarar bir blog nasıl yapılır onu söylesin :P

ikose

Bloğum yok diye takımın dışında mı kalıcammm :'(

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 27 Temmuz 2013, 12:55:48
Bloğum yok diye takımın dışında mı kalıcammm :'(

Hocam blogu olanlar bloglarıyla takıma katılacak. Destek alacak ve destek verecek.
Sizler de foruma destek amaçlı takıma destek verebilirsiniz.
Herkese kapımız açık ;)

abcb

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Temmuz 2013, 13:30:24
Hocam blogu olanlar bloglarıyla takıma katılacak. Destek alacak ve destek verecek.
Sizler de foruma destek amaçlı takıma destek verebilirsiniz.

+1 'de benden  :)