Cixword banner satın almalımıyım?

Başlatan ertu67, 27 Temmuz 2013, 13:38:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertu67

arkadaşlar probux, neobux, clixsense kullanıyorum ve hiç direct refim yok. sizce bu siteye banner vermelimiyim. 250.000 tıklama 5$ gayet makul gibi geldi. 100-200 ref gelir mi ki? Eğer anlayan arkadaşlar varsa bir bloga koyalım adreslerimizi ortak verelim.
yorumlarınızı bekliyorum :)

hakanatik01

1.Sorun yanlış yerde;
2.O dediğin PTC tık reklamı değil banner reklamı o yüzden daha ucuz oluyorlar her sitede tek bir sitenin bannerını koyabilirsin oraya blog reklamı falan olmaz orada,o yüzden ortak reklam olmaz ... ;) bu tarz birşey düşünüyorsan orası için uygun olan kısım link credits "2500=5$"

ertu67

konu yeri için kusura bakmayın. peki kendim 5$ a 250000banner alsam neobux için kaç ref gelir, veya clixsense ve probux.

bekeli

Alıntı yapılan: ertu67 - 27 Temmuz 2013, 13:52:37
konu yeri için kusura bakmayın. peki kendim 5$ a 250000banner alsam neobux için kaç ref gelir, veya clixsense ve probux.

Hiç veya 1 bilemedin 2 :S
Çok net söylüyorum..
O 3 sitede eski ve bilindik siteler. Banner reklamı ile o sitelere ref geleceğini zannetmiyorum. Boşuna paranı harcama ;)

ertu67

tavsiyeleriniz varmı peki 3 5 dolara ref bulabileceğim  :S

bekeli

Alıntı yapılan: ertu67 - 27 Temmuz 2013, 14:04:35
tavsiyeleriniz varmı peki 3 5 dolara ref bulabileceğim  :S
3-5 dolar harcayarak bu tarz eski sitelere ref bulmanız oldukça zor. Gelen refler de size o 3-5 doları kazandırmayacaktır.
Bence reklam masrafı yapmak yerine belirli bir bütçenizin oluşabilmesi için crowdflower görevlerini yapmaya çalışın. Arada çok basit ve çok kazandıran görevler geliyor. Forumda arkadaşlar paylaşıyorlar.
Takip etmenizi tavsiye ederim ;)

ertu67