Premium Kazançlar|Günlük En Az 1 TL Kazanın|Ödeme Kanıtlı

Başlatan ELANOO, 27 Temmuz 2013, 16:02:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ELANOO

Merhaba Arkadaşlar..
Uzun süredir kullandığım ve ödeme aldığım sistemleri blogumda tanıtmaya başladım.

İlki CPMleader : http://www.cpmleader.com/index.php?ref=7662
Gösterim başına kazandırıyor..
Jingling(Hit Programı) ile günde en az 0.50 Cent kazandırıyor..
Ben kendimden örnek veriyim arkadaşlar,2 sitemde kullanıyorum ve günlük kazancım 2.25 dolar..
Ve hiç bir şey yapmıyorum herşeyi hit programı yapıyor..
Üye olmak için alttaki linke tıklayın..

http://www.cpmleader.com/index.php?ref=7662

En son aldığım ödeme kanıtı:

Ödemeler:
Normalde ödemeler aylık paypal ile yapılıyor..
Ancak %15 kesinti ile 5 dolar ve üstü kazanca sahip olanlar 48 saat içerisinde de ödeme çekebiliyor...
Reklamlar ağır olsada 2 tane fake blogumda kullanıyorum.Aylık 70 dolar civarı para getiriyor.

Üye olmak için alttaki bannere tıklayın...

Refimden üye olan arkadaşlara her türlü yardımı sağlıyorum arkadaşlar.Bu sistemle nasıl kazanıcağınızı ve doğru hit programı kullanımını blogumda detaylıca anlattım.
Refimden üye olan arkadaşlar Kullanıcı adlarını belirtsin.Blogun şifresini gönderiyim.

DüþünenYazar

Sizce bu doğru mu bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Yatırımsız ayda 70 dolar kazanmak bana pek inandırıcı gelmedi

ElisaMcCline

Ref gelirleriyle birlikte olabilir. Normal şartlar altında kendi başınıza imkansı kadar zor.
tabii ki reklamın nasıl bir trafik alan sitede döndüğüne de bağlı.

DüþünenYazar

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Temmuz 2013, 22:51:44
Ref gelirleriyle birlikte olabilir. Normal şartlar altında kendi başınıza imkansı kadar zor.
tabii ki reklamın nasıl bir trafik alan sitede döndüğüne de bağlı.

Elisa, arkadasin ismini yazdigi programi yukleyen insanlar haberleri olmadan siteleri ziyaret ediyormus.Yani iyi trafik olusabilir

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: DüşünenYazar - 29 Temmuz 2013, 00:16:35
Elisa, arkadasin ismini yazdigi programi yukleyen insanlar haberleri olmadan siteleri ziyaret ediyormus.Yani iyi trafik olusabilir

doğrudur, mümkündür :) Denemek de zor değil o zaman :)

Ben normal şartlar altında ele aldım olayı.
O tarz programlarla banlananlar da var. Çaktırmadan yola devam edip ödeme alınan siteler de.

drogba

DüþünenYazar

Banner ekledim ama ziyaretçiler o bannere tıklar değil mi ? birde ben bloguma ekledim cpmleader inşAllah onaylar

abcb

DüþünenYazar

Yeni kurduğum bir blog profesyonelce hazırlanmış bir blog sayılmaz :) Deneme blogu diyebilirim

DüþünenYazar

Sitemi kabul etmedi daha gelişmiş sitemi koymalı mıyım yoksa hepsine aynı muameleyi mi yapacak ?