İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eray965

şöyle bir sorun var epostama bir türlü mailleri gelmedi  *)

capaxa

Task yapabilirsen clixsense..

eray965

Alıntı yapılan: capaxa - 31 Mayıs 2015, 19:42:24
Task yapabilirsen clixsense..
clixsense kullanıyorum da seviye nasıl atlanıyor task yapabilmek için onu bir türlü çözemedim  :D

aydyar13

Trafficmonsoon kadar kazandırmasa da yatırımsız kazandıran Adpageviews var. Gün içinde gelen 0,025 leri yakalamak gerek. Eğer PC başında aktifseniz aralıklarla kontrol edebilir veya forumda konusunu takip edebilirsiniz.

http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/adpageviews/

eray965

Alıntı yapılan: aydyar13 - 31 Mayıs 2015, 19:46:26
Trafficmonsoon kadar kazandırmasa da yatırımsız kazandıran Adpageviews var. Gün içinde gelen 0,025 leri yakalamak gerek. Eğer PC başında aktifseniz aralıklarla kontrol edebilir veya forumda konusunu takip edebilirsiniz.

http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/adpageviews/
trafficmonsoon ne kadar kazandırıyor günde

aydyar13

Alıntı yapılan: eray965 - 31 Mayıs 2015, 19:48:24
trafficmonsoon ne kadar kazandırıyor günde

Site yakın zamanda reklam paketlerinde değişikliğe gitti. Reset zamanı 5 6 adet 0,01 lik reklam oluyor. Bu reklamların kredisi daha fazla oluyor hemen kaybolmuyor, sitenin kendi reklamı olduğu için. Günde 2 kez reset geldiği söyleniyor. Ayrıca gün içi reklam verenlerin 0,001 0,005 0,01 0,02 değerinde reklamlar oluyor. Akrif olan bir üyenin 20 centi geçeceğini belirtmişti Elisa hoca. PTC lerde sadece reklamlara tıklayarak ortalama 4-6 cent civarı kazanıldığı düşünülürse oldukça iyi bir site. Ödemelerini de tabiki düzenli yapıyor şimdilik.

silver

Kazanç değişiyor ;) Kendi konusunda bazen ekran görüntüleri ve çıkan reklamları görebilirsiniz Önerilen Siteler başlığı altında ;) Uzun süre önce üye olduğum için hatırlamıyorum mail geliyor mu gelmiyor mu ama ben hotmail kullandığım halde sorun yaşamamıştım kayıt sırasında.

eray965

bilgilendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim  (yvr) :)

recep1852

Ben ilk Hotmail ile üye olmuştum sonra şifreyi unutmuştum sıfırla dediğimde bir türlü e-posta gelmiyordu.Sonra yeni bir hesap açtım Gmail ile şuanlık bir sıkıntı çıkmadı.

silver

Yardımcı olabildiysek sevindim :) Hayırlı kazançlar ;)