İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eray965

Alıntı yapılan: silver - 31 Mayıs 2015, 20:46:26
Diğer hesap derken tam anlamadım orayı.
hotmaille hesap açarken paypalımı yazmıştım maile gelmediği için hiç bir şey gmaille açayım dedim paypal kullanılmaktadır hatası geldi

aydyar13

Bilginiz olsun sitede ödeme işlemciyi değiştiremiyorsunuz. Sadece yatırım yapılarak ödeme işlemci eklenebiliyor.

capaxa

Alıntı yapılan: eray965 - 31 Mayıs 2015, 20:44:50
3 gündür hiç çıkmadı ne kadar zamanda gelir
Genelde hafta 1-2 çıkyıor bu aralar.. Çarşamba gecesi çıkmıştı mesela.
Bugün de çıkmış gündüz..

silver

@aydyar13 dediklerine bakılırsa farklı bir hesap açıp paypala tanımlayacaksınız o zaman ;)

eray965

Alıntı yapılan: capaxa - 31 Mayıs 2015, 20:52:42
Genelde hafta 1-2 çıkyıor bu aralar.. Çarşamba gecesi çıkmıştı mesela.
Bugün de çıkmış gündüz..
anladım offers deki görevleri nasıl yapacağız yapıyorum ödeme yapmadılar sadece 1 tanesinden 0.40 kazanabildim

capaxa

Alıntı yapılan: eray965 - 31 Mayıs 2015, 20:54:16
anladım offers deki görevleri nasıl yapacağız yapıyorum ödeme yapmadılar sadece 1 tanesinden 0.40 kazanabildim
Offers kısmına bulaşmıyorum hiç..Ordaki indirme karşılığı para verdiği programların alayı virüslü..
Anket kısmını takip et , anketleri yap yeter..

eray965

Alıntı yapılan: capaxa - 31 Mayıs 2015, 21:02:18
Offers kısmına bulaşmıyorum hiç..Ordaki indirme karşılığı para verdiği programların alayı virüslü..
Anket kısmını takip et , anketleri yap yeter..
anketlerde de sürekli hata veriyor uygun anket bulunamadı deniyor 4 tane anket yediler öyle  :D

Dio

Alıntı yapılan: aydyar13 - 31 Mayıs 2015, 20:50:25
Bilginiz olsun sitede ödeme işlemciyi değiştiremiyorsunuz. Sadece yatırım yapılarak ödeme işlemci eklenebiliyor.
peki paypaldaki hesaba alternatif bi mail atasak olurmu? Sanırım öyle bi ayar vardı ??? Kendim için demiyorum eray yeni hesap açsa TM de ona da bu paypaldaki yeni maili yazsa..

silver

Alıntı yapılan: Dio - 31 Mayıs 2015, 21:08:13
peki paypaldaki hesaba alternatif bi mail atasak olurmu? Sanırım öyle bi ayar vardı ??? Kendim için demiyorum eray yeni hesap açsa TM de ona da bu paypaldaki yeni maili yazsa..
Farklı bir gmail veya başka bir e-posta adresi oluşturup onunla siteye üye olabilir ve o e-posta adresini paypal hesabına ekleyebilir ;)

ElisaMcCline

TrafficMonsoon a üye olurken özellikle şu mail adreslerini kullanmayın diye uyarıyor aslında, keşke dikkat etseydiniz.

yandex ile de sorun yaşayan gördüm. En düzgünü gmail.

Kazançlar her ne kadar sabit değilse de, günde toplam 2 reset ve reset başına ortalama 0,10$ kazanç oluyor. yani günde toplam 0,20$
Bu sadece günde 2 kere girer ve reklam kovalamazsanız. Reklam kovalarsanız bu çok çok daha fazla olabilir.

Eğer başka bir paypal adresi kullanmak istemiyorsanız;
https://trafficmonsoon.com/support
Admine ticket açarak mail adresinizin değiştirilmesini ya da manuel onay isteyebilirsiniz.

Ya da bir gmail adresini Paypala da ekleyip, IP adresinizi değiştirip, browser cookie leri temizledikten sonra,
yeni IP, temiz bir browser ve yeni bir mail/pp adresi ile tekrar üye olmayı deneyebilirsiniz.

Tam olarak neyi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, PM le bilgi verin, yardımcı olmaya çalışalım :)