İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eray965

Alıntı yapılan: silver - 31 Mayıs 2015, 21:51:32
Muhtemelen yarın resetten sonra gelecektir ;) Az önce konuda olsaydınız baya güzel bir şölen vardı :D
kaçırdım desene :D olsun artık başka zamana hepinize çok teşekkür ederim bu kadar ilgilendiğiniz için Allah hepinizden razı olsun kazançlar bol olsun :)

silver

Alıntı yapılan: eray965 - 31 Mayıs 2015, 21:53:05
kaçırdım desene :D olsun artık başka zamana hepinize çok teşekkür ederim bu kadar ilgilendiğiniz için Allah hepinizden razı olsun kazançlar bol olsun :)
Daha niceleri gelir gider yakalarsınız elbet :) Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :) Allah hepimizden razı olur inşallah. Size de hayırlı kazançlar dilerim ve bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: eray965 - 31 Mayıs 2015, 21:50:25
benim orada attığın gibi bir şey yok boş :D

Bu nedendir belli değil ama bazı arkadaşlar ilk üye olduklarında , reklam olmuyor evet.

Logout login yapıp görebilenler oldu daha önce. Logout olup tekrar login olmayı deneyebilirsiniz.
Browser cookielerini temizledikten sonra da görenler oldu,
Silver arkadaşımızın bahsettiği gibi resetten sonra görenler oldu,
IP değiştirmeden göremeyen de var bildiğim.

Sitede 2 adet reset var, bahsetmiştik, Biri gece yarısından sonra 03:00 da, diğeri de sabah 07:00 - 07:10 civarı.
Geceki aralığı yakalamak güç de olsa, ben erkenci olduğum içim 06:00 da gece 3 ten sonrski reset reklamlarını tıklatıp, 7 den sonra bir ara yine tıklayarak ikisini de yakalıyorum.
Karar sizin tabii ki :)

eray965

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Mayıs 2015, 21:56:58
Bu nedendir belli değil ama bazı arkadaşlar ilk üye olduklarında , reklam olmuyor evet.

Logout login yapıp görebilenler oldu daha önce. Logout olup tekrar login olmayı deneyebilirsiniz.
Browser cookielerini temizledikten sonra da görenler oldu,
Silver arkadaşımızın bahsettiği gibi resetten sonra görenler oldu,
IP değiştirmeden göremeyen de var bildiğim.

Sitede 2 adet reset var, bahsetmiştik, Biri gece yarısından sonra 03:00 da, diğeri de sabah 07:00 - 07:10 civarı.
Geceki aralığı yakalamak güç de olsa, ben erkenci olduğum içim 06:00 da gece 3 ten sonrski reset reklamlarını tıklatıp, 7 den sonra bir ara yine tıklayarak ikisini de yakalıyorum.
Karar sizin tabii ki :)
sen adamsın  :) çıkıp tekrar giriş yaptım geldi helal olsun  :D +1

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: eray965 - 31 Mayıs 2015, 21:59:02
sen adamsın  :) çıkıp tekrar giriş yaptım geldi helal olsun  :D +1

Bol kazançlar :)

eray965

silver

Sorunun çözüldüğüne sevindim :) Tekrar hayırlı kazançlar :) Böyle soruları @ElisaMcCline sormak lazım bütün cevaplara sahip maşallah :D

yerceylan

Ben yandex tolokaya da gir derim çok kolay şekilde kazanabilirsin [emoji4]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yerceylan - 31 Mayıs 2015, 22:52:04
Ben yandex tolokaya da gir derim çok kolay şekilde kazanabilirsin [emoji4]

:y
Evet, görevden hoşlanan ve sıkılmayacaklar için ben de tavsiye ederim :)

Ben becerememiş olsam da :)

eray965

şimdiye kadar 0.80 cent yaptım 3 gün gibi bir sürede iyi ilerliyor teşekkürler tekrar  :) ($$) ($)