İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

HErkes senin gibi davranırsa bu kezde başa çıkılmaz ama birde diğer türlü düşünmelisin :) Soruna gelince yatrıım yapmayacaksanPTC ile günde 20Tl kazanamazsın.

berkay2323

@hakanatik01 yatırım yapacağım tabiki hocam ama anlamıyorum başka forumlarda günde binlerce konu açılıyor burda 1 konu açıyoruz hemen taşınıyor sitemi çökecek nolacak anlamıyorum

ikose

Alıntı yapılan: berkay2323 - 26 Haziran 2015, 17:27:16
@hakanatik01 yatırım yapacağım tabiki hocam ama anlamıyorum başka forumlarda günde binlerce konu açılıyor burda 1 konu açıyoruz hemen taşınıyor sitemi çökecek nolacak anlamıyorum

Başka forumlarda herkes keyfinin istediği başlıkta konu açtığı vede tanıtım yaptığı için
aradığın bir sorunun cevabını bulman mümkün değildir..
o forumlarda  site scam olur, haberin bile olmaz..
Biz burda öyle bir forum olmamak adına uğraş veriyoruz..
Amacımız birlikte kazanmak, siteler scam olduğundada anında haberdar olmak ve boşa vakit geçirmemek,

soruna gelince yaz ayında kazanılacak site zor, hepsi risk ama risk alırım diyorsan
hangi sitede risk alacağın sana kalmış
Bunun için tüm paylaşımların yapıldığı istatistik ve ödeme kanıtlarını inceleyerek karar vermek sana düşüyor..

hakanatik01

@berkay2323 başka forumlarda sorularına cevap arayacaksın o zaman :P Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı oluyor :)

Yatırımında büyük olmalı yoksa gene zor :) En düşük 500$ gibi birşeyler.Şöyle düşün 100$ yatırdın hani maksimum sana ayda 100$ kazandırsa (100ver 200al) 100$ kar demek olacak 2,6(kur)*100=260tl/30=8,6Tl günlük ki geri dönüşü %100 olan site bulmak zor bulsan uzun süre gitmesi ayrı bir sorun.Yatırımın büyük olmayacaksa 100tl gibiyse ufaktan kazanıp daha sonra yatırımını arttırma yoluna gidersen anca 20tl belki olur diğer türlü PTC ile günlük 5-10tl bile zor.Çoğu kazananlar ödeme kanıtı koyuyor ama yatırımdan bahsetmiyor çoğu zaman ödeme kanıtları yanıltıcı olabilir adam 100$ ödeme kanıtı koyuyordur ama belkide 1000$ yatırım yaptı senin bu gücün yoksa yada bu parayı vermeye güvenemiyorsan ufaktan gitmen gerek :) Tahminim (Bence) PTC ile yatırımsız aylık belki 200-250tl kazanılabilir daha fazlası zor görünüyor.

Dio

task yapmayı düşündün mü hiç? günlük 20TL kazanabilir misin bilmiyorum ama yatırımsız ptc tıklamandan iyidir
kazanılabilir mi @capaxa ya sormak gerek. task diyince aklıma ilk o geliyor çünkü :D

qolddraqon

Alıntı yapılan: berkay2323 - 26 Haziran 2015, 15:44:24
Günde 20 TL nasıl kazanabilirim ptc sitelerinden

Clixsense de anket cf elite de task yandex toloka da task yapabilirsin ama şöyleki yandexde haftada 1-2 kez görev çıkıyor sıkı çalışırsan 10-15-20 dolar kadar gelirin olur bu 1  2. si cf yani crowdflowerdan gerçek manada kazanç sağlaman için 3 level olman şart ama malesef şu anda cf biraz savsakladı ticketlere cevap yok dashboard lar güncellenmiyor level 1 olmak bile imkansız şu an için bu 2 3. olarakta clixsense de anket yaparak haftada aşağı yukarı 10 dolar alırsın şahsen cumadan cumaya 10-12 dolar kazancım var ha ptc derken rr kiralama diyorsan hiç uğraşma kazanırsın ama şöyle örneğin useclixde 100 rr alıyorsun 20 dolara 1 ayda 25 dolar kazanıyorsun bunun 1.5 doları zaten senin tıkladıkların oluyor.

berkay2323

Tasklar çok zor oluyor csensedende anket çok az çıkıyor umudum kalmadı valla

capaxa

task için forumdaki crowdflower bölümünde videolu görev anlatımları var.. onlara bakarak taskları yapabilirsiiniz

Thanatos

Öncelikle merheba sizlere bi kaç soru ve akıl danışmak istiyorum ben internetten para kazanmak istiyorum ve bayadır araştırıyorum bi kaç işede giriştim(ptc,anketdoldurma,youtube vs) ama sabırsız biri olduğumdan pek bir sonuca ulaşamadım sormak istediğim aslında şu.Ben bir yazılıyımcıyım masaüstü uygulamalar felan yapıyorum veritabanı işlemleri,botlar,ihtiyac duyulan herhangi bir yazılım fark etmez yaparım ve ben yazılım işinden nasıl para kazanırım yapıp satmak istiyorum.İstekleri nerden bulabilirim bununla ilgili kaynaklar varmı.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Thanatos - 03 Temmuz 2015, 23:47:22
Öncelikle merheba sizlere bi kaç soru ve akıl danışmak istiyorum ben internetten para kazanmak istiyorum ve bayadır araştırıyorum bi kaç işede giriştim(ptc,anketdoldurma,youtube vs) ama sabırsız biri olduğumdan pek bir sonuca ulaşamadım sormak istediğim aslında şu.Ben bir yazılıyımcıyım masaüstü uygulamalar felan yapıyorum veritabanı işlemleri,botlar,ihtiyac duyulan herhangi bir yazılım fark etmez yaparım ve ben yazılım işinden nasıl para kazanırım yapıp satmak istiyorum.İstekleri nerden bulabilirim bununla ilgili kaynaklar varmı.

Daha önce yaptığınız iş ve projeler ile ilgili bilgi alabilir miyim ?
Şu ana kadar neler yaptınız ya da neyle uğraştınız ?

PM le de bilgi vermenizde fayda var. Mümkünse bir de isim + telefon bilgisi.