Goldenclix Yatırım Grubu

Başlatan ptconur, 18 Ağustos 2013, 02:42:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 14 Ekim 2013, 09:32:27
elisamccline ve hakanatik01 e ödemeleri gönderilmiştir.

destekler için çok tşk ederim.

Ben teşekkür ederim Onur,
Umarım herşey planladığın gibi gitmiştir...

etüccar puanı verilmiştir... :y

ptconur

ben teşekkür ederim arkadaşlar

ptconur

Flowist e 41.66$ ödeme gönderilmiştir. böylelikle herkese ödeme yapılmıştır.

ElisaMcCline

Hadi geçmiş olsun :)

Devam etmeye niyetin var mı, kilitleyelim mi ? :)

flowist

Tüm ödemeler geldi. Ptconur'a yatırım yapmak ayrıcalıktır. :)

ptconur

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Siteden yeniden goldy üyeliğimi uzatmak istiyorum. 04.12.2013 e kadar hali hazırda üyeliğim devam ediyor. O zamana kadar büyük ihtimalle siteden aldığım ödemeler ile parasını çıkarırım. Eğer çıkaramassam tekrar yardımınıza ihtiyacım olacak aynı koşullarda. Elisa hocam istersen şimdilik kilitle ihtiyac olduğunda yeniden açarız konuyu. Ya da sen nasıl istersen öyle yap işte patron sensin

ikose

Kilitleyin demişsin ama Elisa hocayada Patron deyince durdum kaldım bir an  ???
Elleşmeyim bari konuya Patron kızar  :g gelip ne zaman kızdım diyecek  :g

hakanatik01

Geçmiş olsun :) Bundan sonrası daha güzel olucak demekki bol kazançlar şimdiden bu kadar ödediyse bişi olmaz gibi bu siteyede gene de şom ağızlılık yapmıyım  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 23 Ekim 2013, 11:43:14
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Siteden yeniden goldy üyeliğimi uzatmak istiyorum. 04.12.2013 e kadar hali hazırda üyeliğim devam ediyor. O zamana kadar büyük ihtimalle siteden aldığım ödemeler ile parasını çıkarırım. Eğer çıkaramassam tekrar yardımınıza ihtiyacım olacak aynı koşullarda. Elisa hocam istersen şimdilik kilitle ihtiyac olduğunda yeniden açarız konuyu. Ya da sen nasıl istersen öyle yap işte patron sensin

Yatırım konuları biraz daha ciddi.. Konu sana göre gereksiz mesaj almasın kapatılsın mı istersin, yoksa soran olur onlara şu tarihte olabilir gibi bilgiler verebilmen için açık mı kalmasını tercih edersin......
Diye düşünüyordum ki, sana bırakayım dedim ben de :) O yüzden sordum ;)

Bana sorarsan açık kalsın, soranlarda olsun, cevaplarını alsın... gerekiyorsa geyik de olsun, aktif kalsın konu ;)
Sonra vakti geldiğinde Goldenclix Yatırım Grubu2 diye yeni bir konu ile sıfırdan temiz bir sayfa ile açarsın yenisi olursa ;)
Ancak devamını düşünmüyorsan kapatabiliriz...

ptconur

Arkadaşlar sadece 1 günlüğüne elinde hazırda payza bulunan arkadaşlardan yine aynı şartlarda ( 2 ay sonra %125 geri ödemeli) yatırım alıcam. Dediğim gibi kimse payza aramaya vs. çalışmasın elinde hazır olan varsa göndersin. :)
Hatta payza adresimi de buraya yazıyorum gönderen gönderdim diye yazsın konuya :)

Payza adresim : [spoiler][email protected][/spoiler]