Neo da ödeme Planı...

Başlatan thewalkingdead, 15 Eylül 2011, 00:49:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thewalkingdead

Arkadaşlar bugüne kadar 70 dolarlık bir yatırımım ve 40 dolar para çekmişliğim var. 240 ref ile her gün sürekli recycle yaparak başarılı bir avg ile devam etmekteyim. Bilmek istediğim şey şudur;
Bütün yatırımlarımı ve para çekme işlemlerimi PayPal üzerinden yaptım. Acaba diyorum gündelik recycle masrafları için siteye alertten para aktarsam ve main balance yerine rental deki alertten aktarmış olduğum paradan karşılasam bu ücretleri. Para çekimine de yine PayPal üzerinden devam etsem diyorum. Bu ne kadar mümkündür? Belirli bir sınırlama var mıdır?
Teşekkürler...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: thewalkingdead - 15 Eylül 2011, 00:49:31
Arkadaşlar bugüne kadar 70 dolarlık bir yatırımım ve 40 dolar para çekmişliğim var. 240 ref ile her gün sürekli recycle yaparak başarılı bir avg ile devam etmekteyim. Bilmek istediğim şey şudur;
Bütün yatırımlarımı ve para çekme işlemlerimi PayPal üzerinden yaptım. Acaba diyorum gündelik recycle masrafları için siteye alertten para aktarsam ve main balance yerine rental deki alertten aktarmış olduğum paradan karşılasam bu ücretleri. Para çekimine de yine PayPal üzerinden devam etsem diyorum. Bu ne kadar mümkündür? Belirli bir sınırlama var mıdır?
Teşekkürler...

Konu ve sınırlar şu şekilde;
Hangi processorden dsaha çok yatıorım yaptıysanız (cashout istediğiniz andaki durum) O processor den sınırsız, d,ğer,nden yatırımınız kadar toplam cashout yapabiliyorsunuz.
Her iklisinden de eşit miktarda yatırım yaptığınızda ise ikisinden de sınırsız.
Sonuca gelirsek;
AP den yaptığınız yatırım 70$ ı geçtiğinde PP den çekimler sorun olmaya başlayacaktır.
Yukarıda verdiğim bilgi bilgi çerçevesinde bir denge kurmalısınız.

thewalkingdead

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Devamına gelecek olursak, şu an da PayPal dan çekimlerimin devam edebilmesi için 70 dolara kadar alertten yatırım yapabilme olanağım var değil mi? Peki ya şöyle bir durum olursa; içeride şu an birikmiş bir param var dolayısıyla recyle ve ref uzatma masrafları için de alertten aktaracağım parayı kullanınca 30 doların üzerinde bir rakam çekeceğim. Yani PayPal dan yatırımım olan 70 doların üzerinde bir çekme işlemi olacak bu konuda da mı bir sınır yok?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: thewalkingdead - 15 Eylül 2011, 01:27:24
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Devamına gelecek olursak, şu an da PayPal dan çekimlerimin devam edebilmesi için 70 dolara kadar alertten yatırım yapabilme olanağım var değil mi? Peki ya şöyle bir durum olursa; içeride şu an birikmiş bir param var dolayısıyla recyle ve ref uzatma masrafları için de alertten aktaracağım parayı kullanınca 30 doların üzerinde bir rakam çekeceğim. Yani PayPal dan yatırımım olan 70 doların üzerinde bir çekme işlemi olacak bu konuda da mı bir sınır yok?

Not: Alıntı yapmaya çalışırken yanlışlıkla yazınızı editledim ama değişiklik yapılmadı.... Alıntı yerine sizin mesajınıza yazmışım.. Düzeltiyorum..

Az yatırım yapılmış olandan yatırım kadar çekilebileceği için, cashoutlar düşülüyor.. Ama aynı şekilde çok olandan da düşülüyor mu bilmiyorum.

Örneğin;
AP den de 70$ yatırdınız diyelim ama PP den sürekli çekiyorsunuz. Bu durumda cashoutlar yatırımdan düşülmüyor diye biliyoruz.
Ben saürekli PP den çekiyorum ve yatırımımın kat ve kat fazlasını çektim. Ap den sadece arada çok az para yatırmışım. Sadece o kadarını çekebiliyorum.
Her ikisinde de benzer kadar yatırma durumum hiç olmadı....

Bence en iyi cevap aslında ticket açarak alınabilir. En azından elde de kayıtlı onlara ait bir bilgi olur.
Ama kural gereği, AP den de 70$ yatırım yaptığınızda; hangisini isterseniz ondan istediğiniz kadar ödeme alabiliyorsunuz. Yani Paypal dan da sınırsız çekim yapabiliyor olmalısınız.
Eşit yatırımda her ikisi de sınırsız diyor çünki...

Ama en kesin bilgi ticket la gelir.. Onların yalancısı olmayalım :)

thewalkingdead

Coulers79

Neo ödemeleri 2, 3, 4$ diye katlayarak gidiyor. Bu katlama nereye kadar gider. Payza'dan 5$'lık bir aktarma yaptım.
Şimdilik Paypal'la çekim yapmayı düşünüyorum. Her seferinde 5-10 dolar çekebilmek mümkün mü?

bekeli

Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Aralık 2012, 12:21:53
Neo ödemeleri 2, 3, 4$ diye katlayarak gidiyor. Bu katlama nereye kadar gider. Payza'dan 5$'lık bir aktarma yaptım.
Şimdilik Paypal'la çekim yapmayı düşünüyorum. Her seferinde 5-10 dolar çekebilmek mümkün mü?

Her seferinde 1 dolar artıyor. 10 dolar olunca sabitleniyor.

regortaz

Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Aralık 2012, 12:21:53

$10'a kadar artar çekim limiti, sonra hep $10 olur. Bu arada hangi ödeme işlemciden en çok yatırım yaptıysan o işlemciye çekim yapabilirsin. Payza'dan $5 yatırdıysan Paypal'dan da $5 yatırmadığın sürece sadece Payza çekebilirsin.

edit: şu başlıklara tek seferde bir kişi cevap yazabilsin sadece hep ben yazana kadar başkası yazmış oluyor :g

Coulers79

Paypal'da bir miktar para var onu aktarmak istiyorum ama ödemeyi karttan yapmak istiyor.

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 31 Aralık 2012, 12:52:51
Paypal'da bir miktar para var onu aktarmak istiyorum ama ödemeyi karttan yapmak istiyor.

Paypal onaylı değilse hiçbir siteye yatırım yapılmıyor...  O yüzden karttan istiyor olabilir