Gold konumda olup Ref kiralama sorunu ?

Başlatan cakkas, 19 Ağustos 2013, 16:55:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cakkas

s.a merhabalar

forumda ilk mesajım

elisamccline üstadın ismini araştırarak hem probux'a hemde formunuza üye oldum.

artık sorun mudur bilmiyorum ancak anlamak istediğim bir durum var
neobux ta gold üyeyim 250 R.R ve 3-5 D.R var
pazar günü ref arttırımı yapacaktım. saat 23.30 olarak gösteriyordu. O an geldi ancak  ref butonu aktif değildi.
sonra rental kuyruğunda
Rental Queue
You can order 55 referrals!
Please select your desired rental queue:

Normal queue $16.5
Approx. wait time: 188 hours

Express queue $33
Waiting time: 24 hours

bu mesaj çıktı bende beklememek adına 33 dolar olanı seçtim.
55 ref için saat sürekli geriliyor.

referal butonu üzerine geldiğimde ise salı ve cumartesi gününü gösteriyor.

şimdi her ref alımı sırasında bu sekilde mesaj mı geliyor neden standart üyelerde olduğu gibi 50-100 ref seçemiyorum

salı günü geldiğinde de aynı şey mi olacak ?

yoksa bu gidişle 1000 ref'i 1 senede anca buluruz gibi

cevaplar için tşk ederim.

enderege

Neoda golden üyelerin ref alımı çok sorun. 250 refe kadar pek sorun olmuyor bu saat ama 250 den sonra am olarak ref alım saatinizde yakaladınız yakaladınız. Yoksa bekle dur. O nedenle o saati ( belirtmemişsiniz, belkide bilmiyorsunuzdur.)kaçırmayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cakkas

Rental Times:    
1st hour:    15:00 (your 22:00)
2nd hour:    03:00 (your 10:00)

olark belirlemiştim

enderege

Alıntı yapılan: cakkas - 19 Ağustos 2013, 20:29:56
Rental Times:    
1st hour:    15:00 (your 22:00)
2nd hour:    03:00 (your 10:00)

olark belirlemiştim

İşte bu saatlerde hatta saat demeyeyim, saniyelerde PC başında olup mouse ile referrals butonu üstünde durmalısınız ve tıklamalısınız.

cakkas

ElisaMcCline

Öncelikle foruma hoşgeldin cakkas.

Bazı eksik bilgiler var, ilk olarak bunları düzeltelim. Zaten bir kısım sorular bu bilgilerle ortadan kalkacak.

Neobux Ref kiralama kriterleri
1- Ref adedi kriteri:
- Pazar günü sadece ultimate ve standart üyeler ref kiralayabilir
- Pazartesi günü 250 ref altındaki ref sahipleri ref kiralayabilir.
- Salıdan Cuma gününe kadar farklı kriterler var ama bizim ihtiyacımız olmayacak, bu maddeyi geçiyorum.
- C.tesi günü, her şarttaki tüm üyeler ref kiralayabilir.

Siz zaten bu kritere takılmışssınız.
Bugün, yani Salı günü ref kiralama şansınız var. Dün ve bir önceki gün zaten sistem tarafından engelliydiniz.

2- Goldenlar için saat kriteri:

Sizin de yaptığınız gibi herr golden ref kiralamak için 24 saatlik 1 gün dilimi içinde 2 adet saat belirler ve ref kiralama zamanlarını bu saatlerde dener.
Her saat başında, az ya da çok sayıda ref kiralamaya sunulur. Yoğun talebin olduğu ya da az refin sunulması durumunda şansınız daha az olacaktır.
Bu sebeple kiralama saatlerinizi belirlerken, bu konuda yardımcı olması için sunulan yoğunluk grafiğine dikkat ederek hareket etmekte fayda var.
Bu yoğunluk grafiğini Personal settins alanında, ref saatlerinin hemen altında, üzerinde Show current global distribution yazan mav,i butona tıklayarak görebilirsiniz.

Örneğin sizin seçtiğiniz ikinci saat, sitede neredeyse ref kiralamanın imkansız gibi olduğu 2 en yoğun saatten biri.
Rental Times:   
1st hour:    15:00 (your 22:00)
2nd hour:    03:00 (your 10:00)

Saat kriterindeki ikinci konu, bilgisayar saatinizin Internet saatiyle, dolayısıyla neobux server saatiylr saniyesi saniyesine eşlenmiş olması.
Çünki refler çok çok kısa sürede tükenmekte, dolayısıyla saniyenin bile çok farkı oluyor.

Sizin saatinizde bir sorun var gibi. Saniyesi saniyesine internet saatiyle eşleşmiş bir bilgisayardaki bu alandaki bilgi.
(Sizinkilerden örnek vereyim)
1st hour:    15:00 (your 22:00 21:59)
2nd hour:    03:00 (your 10:00 09:59)
şeklinde, yani local olarak verilen TR saati alanında xx:59 yazacak şekilde olmalı.

Bilgisayarınızda kullandığınız işletim sistemine göre, bu saati Internet saatiyle eşleşmenin farklı yolları var.
Google da bu konuda arama yaparak, birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Ya da işletim sisteminizin hangisi olduğunu burada bizimle paylaşın, yardımcı olalım.

Gelelim genel yorumlara :)
Ben neobuxta bir ultimate üyenin 4200 kiralık ref ( ne daha az, ne de daha çok),
bir golden üyenin ise 250 ref ( mümkün olduğunca yakın, ama 250 den az)
sahibi olması gerektiğine inanıyorum.
Neobux konusunda uzun bir tecrübe ve hesap geçmişim var. Tüm hesaplarımda maksimum verim bu ref adetlerinde çıkıyor.
Ben olsam, 250 refe sahip olan bir golden olarak, daha fazla ref almazdım.
Elimdeki reflerin kalitesini yükseltmeye çabalardım.

250-500 ref arasındaki adette ref adedinizin olması demek; ( her 250 refte ücretler 0.01$ artış gösterir)
Hem daha fazla refi yönetmek adına daha fazla mesai ve her şartta daha düşük bir avg getirisi,
hem de 0.20$ dan 0.21$ a çıkan ref başına ilk kiralama maliyetiyle %5 ek harcama,
ve dolayısıyla reften kazanmaya başlamanız için gerekecek minimum avg de 0.33 lük bir artış yaratacaktır.
Yani hem minimum gereken avg yükselecek, hem de genel avg niz düşecek, dolayısıyla kar marjıınız daha dar bir aralığa inecektir.

Kendimden örnek vermek gerekirse:
Eski 4200 kiralık refli, 0.85+ genel avg li ultimate üye,
Yeni 230 kiralık refli, 1.30+ genel avg li golden üye.

Yazı biraz uzun oldu, bilgi eksiklerini de kapatmak istedim.
Umarım faydasını görürsün.

Bol şans, bol kazançlar ;)

ikose

Your advertisement clicks reset at 18:02   
The current server time is 2015/01/02 17:00
TR saati ( PC.min )  24;00  ise

1-  Show current global distribution  görüntüsüne göre
Rental Times:    
1st hour:   11,00   
2nd hour:  18,00
e ayarlar isem benim reset saatimden hemen sonramı RR alma şansım başlar 1 saat boyunca..

Goldenim ya artık c.tesi ve pazartesimi sadece RR kiralıyabilicem..
salı cuma arası kriterleri neoda aradım ama bulamadım..   

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 03 Ocak 2015, 00:02:33
Your advertisement clicks reset at 18:02   
The current server time is 2015/01/02 17:00
TR saati ( PC.min )  24;00  ise

1-  Show current global distribution  görüntüsüne göre
Rental Times:    
1st hour:   11,00   
2nd hour:  18,00
e ayarlar isem benim reset saatimden hemen sonramı RR alma şansım başlar 1 saat boyunca..

Goldenim ya artık c.tesi ve pazartesimi sadece RR kiralıyabilicem..
salı cuma arası kriterleri neoda aradım ama bulamadım..   

Siz o saatleri milisaniye geçe Neonun başında olacaksınız. Deneyeceksiniz. Aldınız aldınız alamadınız diğer saat diliminde deneyecekssiniz.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 03 Ocak 2015, 00:11:04
Siz o saatleri milisaniye geçe Neonun başında olacaksınız. Deneyeceksiniz. Aldınız aldınız alamadınız diğer saat diliminde deneyecekssiniz.
ooooovvvvvv fenaaaymış..
Peki Hocam bu saatlerin ikiside benim serverım mı neonun server saatini gösteriyor..

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 03 Ocak 2015, 00:30:47
ooooovvvvvv fenaaaymış..
Peki Hocam bu saatlerin ikiside benim serverım mı neonun server saatini gösteriyor..

Parantez içinde your:... yazan sat bizim saat. Diğer adı ile local saat.