Gold konumda olup Ref kiralama sorunu ?

Başlatan cakkas, 19 Ağustos 2013, 16:55:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Yaa sen de kendi kendini gazlıyorsun hee :D

@Coulers
Yok abi 230 falan.. 250 altında kal sadece ;) Üstünü çeviremezsin.

Benim AVG ler konusunu da açmaya gerek yok sanırım ;) Beklenti oluşmasın, kimse gaza gelmesn diye paylaşmıyorum bile .

6il9in

:D 1000 RR Tek seferde recycle yapman beni gaza getiriyor.  :D Kayads de yapacaktım neredeyse  :DD  :))

Yahu neoda adprize veya puanla Golden olacağım yok bari gaza gelimde olim diyorum ama hiç cashout denemedim. Önce onu denemek lazım benkide hesap banlanmaklık durumlar oluşmuş olabilir yanlışlıkla  :P  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Ocak 2015, 04:10:23
:D 1000 RR Tek seferde recycle yapman beni gaza getiriyor.  :D Kayads de yapacaktım neredeyse  :DD  :))

Yahu neoda adprize veya puanla Golden olacağım yok bari gaza gelimde olim diyorum ama hiç cashout denemedim. Önce onu denemek lazım benkide hesap banlanmaklık durumlar oluşmuş olabilir yanlışlıkla  :P  :D

Dur ben haber vereyim de, cashoutta banlasınlar :P senin için daha hayırlı olacak sanki :D

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Ocak 2015, 04:12:31
Dur ben haber vereyim de, cashoutta banlasınlar :P senin için daha hayırlı olacak sanki :D

:)) Yahu daha buradan banlatamıyorsun beni neoda mı banlatacan  :PP  :D

Neobux ile bir ortaklığının olduğu söylentileri doğru imiş demikki..  (d)

Yüksek avg istiyoruz  :-[

Andora

Yav benim 150rr nin avgsi 1.48 gelmişti en düşük. 100lük daha çektim geçen hafta ve 250 oldu(4dr yi saymıyorum:) ), çektiğimin ilk günü 1,64, sonraki 3gün 1,45, 1,28, 1,35 oldu. avg ortalamalarını nasıl yorumlarsınız ben 1,28i görünce biraz kötü hissettim, dedim ki aha 250 sınırını aştın. (hydr)
11gündür golden üyeyim bu arada. birkaç ref göndermemi ve 250nin altında kalmamı tavsiye eder misiniz?    :( (zopa)

Coulers79

240 civarında kal, ilk günler öyle oluyor. Sonra 1 avg'yi görürsen öpüpte başına koy.
AVG hep kar/zarar sınırındaydı, bir süredir çekim yapmıyorum artıya çıktım ilk defa.