Google & Doodles

Başlatan ElisaMcCline, 24 Ağustos 2013, 16:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Yukarıda paylaşılan haberdeki modül az güneş alan bir yere konmuş ve buda sarjla çalışan aletin gerekli çalışmaları yapamayacağı anlamına geliyor. Şarjının bitmemesi için yerini daha çok güneş alan bir yere taşıyamaya çalışacaklarmış. Şu anki durumuyla modülün sondaj yaparak kuyruklu yıldızın içindeki kimyasal yapıları inceleme hedefi ortadan kalkmış görünüyor.

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Kasım 2014, 19:25:41
Yukarıda paylaşılan haberdeki modül az güneş alan bir yere konmuş ve buda sarjla çalışan aletin gerekli çalışmaları yapamayacağı anlamına geliyor. Şarjının bitmemesi için yerini daha çok güneş alan bir yere taşıyamaya çalışacaklarmış. Şu anki durumuyla modülün sondaj yaparak kuyruklu yıldızın içindeki kimyasal yapıları inceleme hedefi ortadan kalkmış görünüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=hVLn1OkT0DA

Adam haklı çıktı. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Tüm cefakar, vefakar öğretmenlerimize selam olsun.

Coulers79

Wassily Kandinsky, teorileri ve uygulamaları ile 20. YY'da önemli bir rol oynayan kuramcı ve ressamdı. Wassily Kandinsky 1866'da Moskava'da  doğdu, 1886 'da  Moskova Üniversitesi'nde hukuk ve ekonomi okumaya başladı. 1896 yılında hukuk alanında ki kariyerini bitirip ressam olmaya karar verdi. Almancası iyi olduğu için Münih'e taşındı.
   1900 ve 1908 seneleri arasında sergiler düzenledi. Münih'te sanat ortamına girdi ve Wassily Kandinsky'nin sergilerde ismi görünmeye başladı. Ardından Phalanx sanatçılar grubunu kurdu. Wassily Kandinsky 1909'da ünlü emprovizasyonlarına başladı. 1911'de Wassily Kandinsky ile Gabriele Münter Münih'deki sanatçılar derneğini ile bağlantılarını keserek Der Blaue Reiter akımını oluşturdu. Kısa sürede bu grup Wassily Kandinsky önderliğinde Matisse, Picasso, Delauney ve Klee gibi zamanın önemli yaratıcılarını etrafında topladı.
   1914'de savaş başladığında Wassily Kandinsky Rusya'ya geri döndü. 1921'de Wassily Kandinsky, Rusya Estetik Akademisi'nde aktif olarak görev aldı. Bir sene sonra Almanya'ya gitti ve Nazilerin 1933 yılında kapatacağı Bauhaus Okulu'nda eğitmen olarak görev yaptı. 1924'te Feininger, Jawlensky ve Klee ile birlikte Blaue Vier'i kurdular. 1933'de Hitler kapatana kadar Bauhaus'da hocalığa devam etti. 1933'de Paris'e yerleşti. 1939'da Fransız vatandaşlığına geçti. Fransa'da pek çok önemli eser yaptı. Kandinsky 1944'de Paris'de hayata gözlerini yumdu.

Coulers79

Coulers79

Konumu baltalıyorum ve silinmesini istiyorum. :PP Google'a girme imkanı olmayan yoktur sanırım, isteyen ordan tıklayıverir gari. :m

ElisaMcCline

Bence gayet güzel bir arşiv oluyor ama ilgilenmem daha diyorsan o ayrı tabii ki :)

Coulers79

Konu dışı benim mekan (yvr) şutlamazsanız eğer paylaşıma devam. :))

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 23 Aralık 2014, 09:55:51
Konu dışı benim mekan (yvr) şutlamazsanız eğer paylaşıma devam. :))
Şut mu, kilit mi? :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.