Hoş Geldiniz !!!

Başlatan ElisaMcCline, 10 Nisan 2011, 04:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakkiaydogan

burakisik82

slm lar arkadaslar ya burda ptc de neonun ustadları var hep sızden burda bıseyler ogrensek barı :)
bu arada ya kafam karıstı ya onbux bıttı demıs 2-3 kısı nıcın oyle dedıler merak edıyorum yoksa onbux da her gun tek basıma bır ref parası cıkarıyorum subat 27 de kayıt oldum bugun nısan 11 yanı su an 21 tane refım oldu 2-3 tanesını aylarca uzattım ustune standart bı uye olmama ragmen 0,645$ olmusum bende ınanılmaz uzerıne dusuyordum gelıstırmeye musaıt bır sıstem dıye fakat sanırım odeme problemı var sız o yuzden oyle dıyorsunuz acıklarsanız bende kendımı ona gore ayarlarım

enderege

Alıntı yapılan: burakisik82 - 11 Nisan 2011, 21:19:30
slm lar arkadaslar ya burda ptc de neonun ustadları var hep sızden burda bıseyler ogrensek barı :)
bu arada ya kafam karıstı ya onbux bıttı demıs 2-3 kısı nıcın oyle dedıler merak edıyorum yoksa onbux da her gun tek basıma bır ref parası cıkarıyorum subat 27 de kayıt oldum bugun nısan 11 yanı su an 21 tane refım oldu 2-3 tanesını aylarca uzattım ustune standart bı uye olmama ragmen 0,645$ olmusum bende ınanılmaz uzerıne dusuyordum gelıstırmeye musaıt bır sıstem dıye fakat sanırım odeme problemı var sız o yuzden oyle dıyorsunuz acıklarsanız bende kendımı ona gore ayarlarım

Onbux; 3$ isteyeni bile beklemeye aldı. Onbux scam oldu artık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burakisik82 - 11 Nisan 2011, 21:19:30

Keşke reflerin süre uzatmaları yerine çekseydiniz paranızı :(
PAypal kapalı, Alertpay aktif ama aslında gerçek de değil... Artık kimseye ödeme yapmıyorlar.
Forumda dispute savaşları vardı en son.
Herkes biribirinden dispute yazıları istiyordu.

Durum kötü yani....

oguzoztekin

Bende geldim herkese saygılar sevgiler
ilk girişte yolu şaşırıp başka yere gidivermişim neyse Allahtan modumuz çok anlayışlı sıyırdık
:)

ElisaMcCline

Hahaha yok yahu, forum sizin/bizim...
Konularla alakasız olmamak kaydı ile dilediğiniz bölümü kullanın :D

Hatta kullanın, ilerde herkese açıldığında kıdemli üyeler olurunuz fena mı ? :)
Ben gel de herkes bir kimler gelmiş görsün diye çağırdım :)

tekrar hoşgeldin.. :)

bilalyuzugullu

herkese merhabalar hayırlı vede uğurlu olur umarım.  :)
ayrıca hocam teşekkürler çabalarınız için. siz bizden hızlı çıktınız  :)
Allahtan şikayetde etmediniz; ''hem başımın etini yediniz forum diye, açtık forumu yoksunuz ortalıkta'' diye  :D
desenizde hakkınızdı hani
neyse hocam geçte olsa geldik.  :)

ElisaMcCline

Hoşgeldin Bilal :)
Forum konusunda ticari bir kaygı ya da beklenti olmadığı için, canınız sağolsun.
Neo foruma yine devam. Ancak Orada tanışmış kişiler olarak dilediğimizi dilediğimizce paylaşabileceğimiz
bir ortam, kaçış yeri yarattık sadece. :)

Dileyen sürekli, dileyen zora düştüğünde gelsin farketmez.
Yeter ki sorunlarımız çözülsün, bilgilerimizi daha net paylaşabilelim, biribirimizi haberdar etmek istediğimiz diğer konular için özgür olalım.

MSN mi almak/vermek istiyorsunuz, kimse bilmedem, Özel mesaj (PM) kullanabilirsiniz :)
Toplu konuşmalar içim Chat imiz de var :)

Güle güle kullanalım :)

1gin

halisekarakaya buraya gelmemiş miydi henüz?
Güya ben ona bir bağlantı vermeye gelmiştim.
N'apalım; artık gelirse vereyim. :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: 1gin - 14 Nisan 2011, 19:33:13
halisekarakaya buraya gelmemiş miydi henüz?
Güya ben ona bir bağlantı vermeye gelmiştim.
N'apalım; artık gelirse vereyim. :)
Geldim hocam ama ne yazık ki geç kalmışım:(
Sağlık olsun :)
Kampanyamı haftasonuna saklamaya karar verdim.Zira tavsiye edilen saat çok mantıklı ve tecrübe edilmiş olması bakımından tarafımca uygulanacak lakin   haftaiçi biraz risk arzediyor:)İşe geç kalmam durumunda müdüre söyleceğim reklam kampanyam vardı mazereti sanırım pek inandırıcı olmuycak :D :D
O zaman ben buralardayım hocam ara ara bakarım belki denk geliriz:)