Hoş Geldiniz !!!

Başlatan ElisaMcCline, 10 Nisan 2011, 04:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1gin

Alıntı yapılan: halisekarakaya - 14 Nisan 2011, 21:16:59
Geldim hocam ama ne yazık ki geç kalmışım:(
Sağlık olsun :)
Kampanyamı haftasonuna saklamaya karar verdim.Zira tavsiye edilen saat çok mantıklı ve tecrübe edilmiş olması bakımından tarafımca uygulanacak lakin   haftaiçi biraz risk arzediyor:)İşe geç kalmam durumunda müdüre söyleceğim reklam kampanyam vardı mazereti sanırım pek inandırıcı olmuycak :D :D
O zaman ben buralardayım hocam ara ara bakarım belki denk geliriz:)

Sizdeki de ne hassas kulakmış öyle? :)

Birkaç sitenin reklamını kendinize ait bir sayfaya koyabilir ve trafiği siteler yerine, o sayfaya yönlendirmek daha uygun olabilir.  Böylece aynı anda birçok PTC sitesini ziyaretçiye göstermiş olabileceksiniz.

En basitinden, birkaç siteden aldığınız bannerleri alt alta ekleyebilirsiniz.

Bir örnek: Seçkin PTC Siteleri

Kendi yönetiminiz altında bir sayfa olursa, yeni reklam kampanyaları oluşturmanıza gerek kalmadan, listeye yeni siteler ekleyebilir yahut var olanları silebilirsiniz.

Pratik olması bakımından, bir blogunuz varsa, oradaki bir sayfayı bu amaçla kullanabilirsiniz. ;)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: 1gin - 14 Nisan 2011, 22:24:43
Alıntı yapılan: halisekarakaya - 14 Nisan 2011, 21:16:59
Geldim hocam ama ne yazık ki geç kalmışım:(
Sağlık olsun :)
Kampanyamı haftasonuna saklamaya karar verdim.Zira tavsiye edilen saat çok mantıklı ve tecrübe edilmiş olması bakımından tarafımca uygulanacak lakin   haftaiçi biraz risk arzediyor:)İşe geç kalmam durumunda müdüre söyleceğim reklam kampanyam vardı mazereti sanırım pek inandırıcı olmuycak :D :D
O zaman ben buralardayım hocam ara ara bakarım belki denk geliriz:)

Sizdeki de ne hassas kulakmış öyle? :)

Birkaç sitenin reklamını kendinize ait bir sayfaya koyabilir ve trafiği siteler yerine, o sayfaya yönlendirmek daha uygun olabilir.  Böylece aynı anda birçok PTC sitesini ziyaretçiye göstermiş olabileceksiniz.

En basitinden, birkaç siteden aldığınız bannerleri alt alta ekleyebilirsiniz.

Bir örnek:

Kendi yönetiminiz altında bir sayfa olursa, yeni reklam kampanyaları oluşturmanıza gerek kalmadan, listeye yeni siteler ekleyebilir yahut var olanları silebilirsiniz.

Pratik olması bakımından, bir blogunuz varsa, oradaki bir sayfayı bu amaçla kullanabilirsiniz. ;)
Kulağım fena sayılmaz hocam ama bu sefer sinyal gecikti :D
Peki hocam bu bannerları da aynı yöntemle alıyoruz sanırım di mi?
Henüz bir blogum yok ama bir ara bakıcam o işlere ;D
Çok teşekkür ederim :)

1gin

Banner işi kolay. Her sitede kendi referansınızla bağlantılandırılmış banner kodları hazır olarak sizi beklemektedir. :)
Gerisi kopyala-yapıştır...

Blog... Birkaç dakika içerisinde kendize ait bir tane oluşturabilirsiniz. ;)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: 1gin - 14 Nisan 2011, 22:31:14
Banner işi kolay. Her sitede kendi referansınızla bağlantılandırılmış banner kodları hazır olarak sizi beklemektedir. :)
Gerisi kopyala-yapıştır olayları...

Blog... Birkaç dakika içerisinde kendize ait bir tane oluşturabilirsiniz.
Anladım hocam vallahi biraz özel ders statüsünde oldu bu bilgileriniz ve yardımlarınız :DBiraz geç mi anlıyorum nedir :-[
Tekrar teşekkür ederim :)

snnsrk

elisamccline hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: snnsrk - 08 Mayıs 2011, 21:52:05
elisamccline hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Rica ederim :),
Olmuş ama içi boş kalmış, en kısa zamanda doldurursun umarım ;)

Mesen

Merhaba elisamccline, beni tanımışsındır :) Bundan sonra burayı da takip ederiz artık. Umarım forum bana ben de foruma faydalı olurum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Mesen - 09 Mayıs 2011, 18:45:51
Merhaba elisamccline, beni tanımışsındır :) Bundan sonra burayı da takip ederiz artık. Umarım forum bana ben de foruma faydalı olurum :)
Hoşgeldin :),
tek forumda daha çok siteyi/kazanç yolunu, bir arada konuşabileceğimiz/tartışabileceğimiz/tanıtabileceğimiz bir alan yaratmaya çalıştık.
Umarım faydalı olur :)

ElisaMcCline

Hoşgeldin Demir,
Ben neonun yaptıklarını hala takdir ile bakıyorum. Standartların tık ve ref tıkı değerleri çok yüksekti ve yıllarca  yatırımlar sayesinde bunu başarıyla götürdü.

Ancak çok adette standart ve az adette yatırımcıya dönmeye başladığı andan itibaren ileriki dönem için bir hayatta kalma mücadelesi başlatıp başarıyla da çıktı.
Yatırımcıların gelirlerinin sürekli azalan bir ivme çizmesinin tek sebebi, standartların ve direk reflerinin sürekli artan bir ivme çizmesi olmuştu, bu da yatırımları azalttı.

Neobux şu anda yatırım yapmayanlar için ( gerçek yatırımdan bahsediyorum,  5-10-100$ lar değil ) gerçek bir PTC sitesi oldu. Gerçek hayatta bulabileceğiniz tıklama değerleri inanın daha fazla değil.
Ciddi yatırımcılar için de Paid to invest haline geldi. Birileri memnun olup yatırım yapmaya devam ettiği sürede de daha faza kazandırmayıp, daha çok kazanç elde etmeye devam edecektir. Belki ileride avg ler artar. Ben daha hızlı bir artış bekliyordum ama olmadı ve yatırımımı kestim.

Herkesin ilk önce kendi durumunu değerlendirip GPT konularından hangisi ile daha çok ilgilendiğine karar verip, kendi yatırım gücünü tartıp ona göre hareket etmesi gerekir. Bir fikrin yoksa, şimdilik forumdaki topluluğa uymanı tavsiye ederim.

Bol şans bol kazançlar :)

PalekEmre

Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda birkaç konum var. Tanışmayı unuttuğum için özrümü iletiyorum.
Uygun bir konu bulamadım ama forum kategorisi altında tanışma kaynaşma bölümü yazısını görünce hemen buraya damladım.
Ben Emre (nickimden hiç belli olmuyor değil mi?).
İnternetten para kazanma işini uzun süredir yürütüyorum. Gerçekten çok büyük paralar da kaybettim, ziyan verdim. Kayda geçecek paralar da kazandım. Ara verdiğim PTC işine 2-3 aydır tekrar başlıyorum ama bu sefer bir geldim pîr geldim diyebilirim :)
Hepinize mutlu günler ve bol kazançlar diliyorum.