Site-Sayfa yüklemeleri çok geç bitiyor

Başlatan FilmsizKalma, 19 Eylül 2013, 16:55:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

ben dün telden bir saat kadar girdim, yüklenmede sıkıntı olmadı ama ben tıklamadığım halde baska siteye yönlendi bir kere ilk girişte

Coulers79

PC'ye sistemi yeniden kurdum, eksikler mutlaka vardır şuan forumun yazıları kalın olarak gözüküyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Eylül 2013, 21:43:54
PC'ye sistemi yeniden kurdum, eksikler mutlaka vardır şuan forumun yazıları kalın olarak gözüküyor.

Browser ? ???
Ve mümkünse bizim foeum da dahil. Kazanç sistem ve sitelerinde firefox kullanın.
Her konuda çok daha rahat edeceğinizden eminim :)

Coulers79

Formattan sonra elde var IE8, valla yükselmiyor bile önce SP2 falan yüklenmesi lazım.

fkork

Coulers79

Mesela PTC tıklaması yaparken hep yeni pencere açıyor, daha zor işi biten pencereyi kapatmak. Forumla alakalı olarak da mesaj yazarken arada başka yere tıklamış gibi duraklama sorunu devam ediyor.

fkork

ie ayarlarını kontrol edin, "sekmekeler" bölümünde yeni pencere yerine yeni sekmede açma talimatı verebilirsiniz....

hakanatik01

yıl 2013 ve hala IE kullananlara rastlamak mümkün işte IE'nin büyüklüğüde burdan kaynaklanıyor (gyk)

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Eylül 2013, 00:22:17
yıl 2013 ve hala IE kullananlara rastlamak mümkün işte IE'nin büyüklüğüde burdan kaynaklanıyor (gyk)

ie den bahsediyoruz, yuvarlan git ulen sen anlamazsın :P

hakanatik01

Seni anlıyorum sen IE10 kullanıyorsundur onu bende seviyorum ama IE8[teee 2009ta çıkmışmış ozaman bizim ehteyarlar ehteyar değildi :P ]  kullananlar var beya diyip yuvarlanıp gittim :P Şaka bir yana bu kadar söyleyen varsa forumda bir problem vardır diyecemde bana denk gelmedi henüz bu tarz sorun yaşayanlar başka bir browser ile denedilermi merak ettim yoksa IEde candır :P   :) cevaplaranızı beklemeden yuvarlandım dizi bakmaya gittim :)