Bir süre aranızda olamayacağım

Başlatan djsugar, 05 Ekim 2013, 03:03:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

İyi forumlar gelirkapısı ailesi zaten foruma yaklaşık 1 aydır giremiyordum bu sene açık lisem bitiyor onun için ygs ve lys e hazırlanmaya başladım internetle alakamı kesmeye başladım dershaneye yazılacam bir kaç  maddi sıkıntıdan dolayı biraz geçiktirdim onun için sizlerden üni hazırlıkları sırasında uzak kalacağım en azından kalmaya çalışacağım  sizlere güzel mutlu geçireceğiniz günler dilerim  ygs lys bitiminde burada olacağım  tabi burası değişmemiş yada kapanmamış olursa .

hakanatik01

Hayırlısı, Allah zihin açıklığı versin başarılar şimdiden , çalışmak lazım yoksa olmuyor :) Mümkünse PCyi bile kaldırmak lazım oyundur filmdir dizidir birşekilde şeytan adamın aklına getirtiveriyor yoksa :)

ElisaMcCline

Umarım dilediğin gibi çalışabilir ve başarılı olursun :)

Sen burayı merak etme, değişmez de, kapanmaz da ;)

Şimdiden başarılar :) :y

tolgacan86

Allah kolaylık versin, zor bir süreç ama çalışan emeğinin karşılığını bir şekilde alacaktır..

FilmsizKalma

Şimdiden başarılar, üniversiteye girmek artık çok basitleşti. Özel düşüncen varmı bilmiyorumda.. İş imkanı iyi, okuması kolay çıkınca hemen atanacağın/iş bulacağın bölümler tercih etmen dileği ile kolay gelsin..

ikose

Şimdiden başarılar, herşey gönlüne göre olur İnşallah.. :y
8 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve keşke daha fazla çalışsaymışım dememeni dilerim  :g

abcb

enderege

Herşeyden önce eğitim şart. Burası daha sonra gelir. Gönlündeki bölümü kazanırsın inşallah.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Uniquehero

Allah zihin acikligi versin umarim sıkı calisir iyi bir bolume yerlesir mezun olunca sıkıntı cekmezsin kardesim

sicher

Başarılar @djsugar umarım istediğin şekilde çalışır ve istediğin yeri kazanırsın @hakanatik01 in de söylediği gibi Pc kaldırmasan dahi girme pc ye oturunca kalkmak bile nerden baksat 1 saatini alıyor(günlük ptc ler varsa uzar tabiki) ben ders çalısırken pc de vardı pek iyi olmadı kendimden pay biçiom neyse herşeyin hayırlısı kardeşim. :)