Hayır diyecek olan varmı??

Başlatan FilmsizKalma, 12 Ekim 2013, 23:08:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

Alıntı yapılan: abcb - 13 Ekim 2013, 01:44:24
Bizzat ben görüşeceğim onunla  (d) :g

şu dakikadan sonra varsa da ses çıkarabileceğini zannetmiyorum :D

Alıntı yapılan: ikose - 13 Ekim 2013, 01:50:09
Bende bu ne be diyecektim ama Fkork un yazacaklarından korktum  :g

ne ettim ben ya?

Coulers79

Ne kadar money ($) o kadar gösterişli evlenme teklifi. Erler mi öpüşmüş, ayıp etmişler, tabii bize göre.
Bu arada kıskanan bırak kadınları erkeklerde kesin vardır. Hatta masrafları biriktirmeye başlamışlar.  :g

fkork

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ekim 2013, 01:54:47

Bu arada kıskanan bırak kadınları erkeklerde kesin vardır. Hatta masrafları biriktirmeye başlamışlar.  :g

nasıl bi çevre var ya :D

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 13 Ekim 2013, 01:56:42
nasıl bi çevre var ya :D

Abi kıskanmak değilde ben şahsen eşime böyle bir evlenme teklifi yapmak isterdim. Ha öpüşen iki erkek olmazdı ama isterdim yani. Bizim toplumumuzda belki onun yeri yok ama adamlar yaşıyorlar bunu. Zevk ve tercih meselesi :)

Coulers79

Mahalleliye çorba parası, arkadaşlara yemek, halk oyunları ekibi, akbil, yüzük. Düğün parası iç oldu ya neyse. Cevap: Hayır!
Şok! Hayır cevabı alan damat adayı, yaptığı masraflı evlilik teklifi boşa gitmesin diye hemen bir başkasına evlenme teklif etti.

FilmsizKalma

Erkekleri çıkart bende yapmak isterdim :) Bu abcb ye zaten yukarı tükürsen bıyık aşşa tükürsen sakal diyeceği için takılmayın :):)

tolgacan86

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Ekim 2013, 10:40:10
Erkekleri çıkart bende yapmak isterdim :) Bu abcb ye zaten yukarı tükürsen bıyık aşşa tükürsen sakal diyeceği için takılmayın :):)

Bak bunun altına imzamı atarım bende :g

ElisaMcCline

Düşünen arkadaşlara fikrimi söyleyeyim :)

O adama acıyorum..  Daha evlenmeden çıtayı çoook çok yükseltmiş.
Bundan sonra önünde çook uzun bir zaman var ve artık eşine süpriz yapabilmesi için ağızıyla kuş tutması lazım :)

fkork

abcb

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ekim 2013, 02:34:26
Şok! Hayır cevabı alan damat adayı, yaptığı masraflı evlilik teklifi boşa gitmesin diye hemen bir başkasına evlenme teklif etti.

Siz daha bana laf söyleyin, sakalmış da bıyıkmış  (d) Gerçekler işte ahanda burada  (d) :D

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Ekim 2013, 14:02:20
Bundan sonra önünde çook uzun bir zaman var ve artık eşine süpriz yapabilmesi için ağızıyla kuş tutması lazım :)

Yetmez Hocam  :g