Ana Menü

Yardım

Başlatan mfy40, 14 Ekim 2013, 18:27:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Program düşünceni tahmin etmek zor olmdı.. Forumumuzda bu aralar bu şekilde projesi olan bir programcı arkadaşımız daha var..

Oyun sitenle ilgili şunu söyleyebilirim, PTC tıklama görevi değil ama OfferWalls ekleyebilirsin.. Mesela klanlar.org oynuyor(d)um ve para ile satın almak istemeyenler için bu şekilde görev yapıp para kazanabileceği bölüm vardı ama çok bir getirisi olmuyordu Türkiyedeki üyelere, doğal olarak adminlerede..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Ekim 2013, 01:46:53
Program düşünceni tahmin etmek zor olmdı.. Forumumuzda bu aralar bu şekilde projesi olan bir programcı arkadaşımız daha var..

Oyun sitenle ilgili şunu söyleyebilirim, PTC tıklama görevi değil ama OfferWalls ekleyebilirsin.. Mesela klanlar.org oynuyor(d)um ve para ile satın almak istemeyenler için bu şekilde görev yapıp para kazanabileceği bölüm vardı ama çok bir getirisi olmuyordu Türkiyedeki üyelere, doğal olarak adminlerede..

Deniz-777 sitesini devredeceğini belirtmiş. Bence onu devir alıp PTC scriptiyle uğraşmadan, kendi sayfalarını eklemesi çok daha kolay olabilir.
PM le de arkadaşa bilgi geçmiştim zaten. Tabii ki bu durumda mevcut üye mağduriyeti ne olur, ona göre bir yapı kurulur mu bilmiyorum.
Sadece bir öneri.

mfy40

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Ekim 2013, 01:46:53

hocam o arkadaşın profil bilgilerini bana ulaştırabilirmisiniz, onunla konuşup ortak bişeyler yapabiliriz yada en azından bilgi almış olurum, bide hocam OfferWalls  dediğiniz olay nedir tam olarak yani, ptc ye yeni yeni anlamaya başladım kaç tane var bunlardan  ??? o konuda da bilgi alabilirmiyim sizden

mfy40

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Ekim 2013, 01:55:20
Deniz-777 sitesini devredeceğini belirtmiş. Bence onu devir alıp PTC scriptiyle uğraşmadan, kendi sayfalarını eklemesi çok daha kolay olabilir.
PM le de arkadaşa bilgi geçmiştim zaten. Tabii ki bu durumda mevcut üye mağduriyeti ne olur, ona göre bir yapı kurulur mu bilmiyorum.
Sadece bir öneri.

hocam pm atmışsınız ama pm ile dönüş yapamıyorum, forum yetkiniz yoktur diyor. işte bu yüzden facebook ve skype adresi istemiştim :) pmde anlattıklarınızı ayrıntlı bi şekilde konuşabilirmiyiz bu deniz arkadaşa nasıl ulaşırım bide işin ayrıntısı nedir ne değildir

fkork

Alıntı yapılan: mfy40 - 15 Ekim 2013, 02:22:54
hocam pm atmışsınız ama pm ile dönüş yapamıyorum, forum yetkiniz yoktur diyor. işte bu yüzden facebook ve skype adresi istemiştim :) pmde anlattıklarınızı ayrıntlı bi şekilde konuşabilirmiyiz bu deniz arkadaşa nasıl ulaşırım bide işin ayrıntısı nedir ne değildir

şu andan itibaren pm yetkiniz açılmıştır.. hayırlı olsun....

mfy40

Alıntı yapılan: fkork - 15 Ekim 2013, 02:25:12
şu andan itibaren pm yetkiniz açılmıştır.. hayırlı olsun....

Teşekkür ederim, buna ihtiyacım vardı

fkork

Alıntı yapılan: mfy40 - 15 Ekim 2013, 02:29:40
Teşekkür ederim, buna ihtiyacım vardı

rica ederim :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mfy40 - 15 Ekim 2013, 02:22:54

evet 5 mesajınız olmuş, PM gönderebilirsiniz artık.
Az önce forumdaydı, Ben şimdi size PM le bilgileri göndriyorum.. Deniz-777 ye de sizinkileri gönderiyorum.
Bu konudan haberdar olmayabilir ... Herkes forumda heryere bakmayabiliyor.

hamzakursad

Alıntı yapılan: fkork - 15 Ekim 2013, 02:30:01
rica ederim :P

hocam sana zahmet benim pm yetkimi de açar mısın  :g :g

fkork

Alıntı yapılan: hamzakursad - 15 Ekim 2013, 14:41:40
hocam sana zahmet benim pm yetkimi de açar mısın  :g :g

seninki açık ya.. :P