Noulinx (SCAM)

Başlatan enderege, 19 Ekim 2013, 18:50:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

SCAM.

Site Adı: Noulinx
Tık Değerleri: 0.001$ - 0.01$
Reklam Sayısı: 4+
Ödeme Limiti: 2$, 3$, ...10$ da sabitleniyor.
Ödeme zamanı: 48 saat içinde manuel
Günlük Kazanç: 0.042$
Ödeme Yöntemi : Paypal, Payza

Özel bir tasarımı var. Kendini neo ya benzetmeye çalışmış. Umarım bu şablonda kalmazda başarısınıda yakalar. Bana eskiden nouma ile girdiğimiz bir siteyi anımsatıyor ama adı aklıma gelmedi.  :g

Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

evet gözüme çarptı bütüngün, ama site tsnıtmamaya çalışıyorum, ilgilenmedim :)

SLX' ini beklemiştik ya, işte gelmiş :D

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Ekim 2013, 18:51:51
evet gözüme çarptı bütüngün, ama site tsnıtmamaya çalışıyorum, ilgilenmedim :)

SLX' ini beklemiştik ya, işte gelmiş :D

Hehhh... Şimdi hatırladım BUXSL di. :P

ElisaMcCline

Şu bildiğimiz eski tanıdık düzen, değil mi ?
4 x 0,01 standart olarak var, ref gelirleri de yarısı, yani 0,005 ... he mi ?

dinamikortam

Merhaba, tanıtımınız hayırlı olsun. Bu vesile ile ilk mesajımı da yazmış oluyorum. :) Forumu nadir de olsa ilk açıldığı zamanlardan beri takip ederim ama yeni üye oldum. Forumlarda genelde yazmaktan çok okurum. Belki burada farklı olur.

Site gece 1 de açıldı. Başta reklamlara tıklayamadık, sorun vardı. 1-2 saat sonra admin sorunu halletti. Sanırım arada birkaç ufak sorunla karşılaşacağız. Daha bir gün dolmadan sitenin bayağı üyesi oldu. Umarım uzun süre bizi sevindirir. Ben tanıtımını yapmadım. Nasıl olsa yeni üyeyim, kimse takmaz diye düşündüm.  :D
Herkese bol kazançlar dilerim.

enderege

Alıntı yapılan: dinamikortam - 19 Ekim 2013, 19:06:37
Merhaba, tanıtımınız hayırlı olsun. Bu vesile ile ilk mesajımı da yazmış oluyorum. :) Forumu nadir de olsa ilk açıldığı zamanlardan beri takip ederim ama yeni üye oldum. Forumlarda genelde yazmaktan çok okurum. Belki burada farklı olur.

Site gece 1 de açıldı. Başta reklamlara tıklayamadık, sorun vardı. 1-2 saat sonra admin sorunu halletti. Sanırım arada birkaç ufak sorunla karşılaşacağız. Daha bir gün dolmadan sitenin bayağı üyesi oldu. Umarım uzun süre bizi sevindirir. Ben tanıtımını yapmadım. Nasıl olsa yeni üyeyim, kimse takmaz diye düşündüm.  :D

Hoşgeldin dinamikortam. Seni forumda gördüm ama refin olamadım. Refli bir link bulamadım. Bu arada tapBux da da başarılar. İyi gidiyorsun. :D

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Ekim 2013, 18:59:29
Şu bildiğimiz eski tanıdık düzen, değil mi ?
4 x 0,01 standart olarak var, ref gelirleri de yarısı, yani 0,005 ... he mi ?

Standart üye  için şuan fixed reklam var. 4 x 0.01$. Standart üyelerin DR geliri ise 0.0005$ :(

dinamikortam

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ekim 2013, 19:08:43
Hoşgeldin dinamikortam. Seni forumda gördüm ama refin olamadım. Refli bir link bulamadım. Bu arada tapBux da da başarılar. İyi gidiyorsun. :D

Teşekkür ederim. Sorun değil, canınız sağolsun. Sizde iyi gidiyorsunuz, size de başarılar.  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: dinamikortam - 19 Ekim 2013, 19:06:37

Foruma hoşgeldin dinamikortam,
Bir süredir okuduğunu görüyordum, sıkılıp gidersin diye düşünmeye başlamıştım. :)

dinamikortam

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Ekim 2013, 19:25:44
Foruma hoşgeldin dinamikortam,
Bir süredir okuduğunu görüyordum, sıkılıp gidersin diye düşünmeye başlamıştım. :)
Teşekkür ederim. Sıkılmalarım genelde günlüktür. Ertesi gün tekrar kaldığım yerden devam ederim.  :D