Forumda tanıtılmayan ama benim üye olacağım siteler....

Başlatan hakanatik01, 22 Ekim 2013, 23:05:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

volkan senin link gelmedi :) umarım geekbux değildir :D    strenergy den üye oldum orayada şimdik senin mesajın ulaşmadı bana tekrar yollarsan sevinirim sen gelene kadar alımları durdurdum :D

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ekim 2013, 01:02:32
umarım geekbux değildir :D

o siteden iş çıkmaz.. baksana. admin adını yazarken bile yanlış yapmış....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 24 Ekim 2013, 01:59:19
o siteden iş çıkmaz.. baksana. admin adını yazarken bile yanlış yapmış....

Onların dili dönmüyor, yabancılar ya ... (gyk) diyemiyorlar, geek diyorlar :P

hakanatik01

Öncelikle yuvarlanın gidin :D konum geyik kaldırmaz ciddi bir iş yapıyoz burda :P :D

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Ekim 2013, 01:54:29
Bu ne lam :D karaborsa olmuşssun Hakan :D
yeni bomba sitelerle gelince görün siz hocam :P yalnız kötü yanı SCAM'mı falan bakmıyorum arkadaşlar bilginiz olsun.
Yakında üye olmayı düşünmediğim ama üyeyseniz üye olabilirim konusunda hiç bakmayacam site scamsa scamdır baane :))

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 23 Ekim 2013, 23:55:40
maç bitti, link yolladım :)
Buda benim hatam oldu aslında strengery yazmamış konuya direkt mesaj atmış bende başka mesaj görmeyince direkt üye oldum :) konuya istediğiniz siteyide yazabilirsiniz en azından mesajlarınız gelmezse sizden olacağımı bilebilirim ve başka bir arkadaşta istemez o siteyi buraya yazın dememdeki amaçta oydu aslında hem "X kişiyle yakınlar tabi ona kıyak geçiyor" yada ne bileyim herkesin aynı siteyi isteyip buna daha yakın diye ona vermiştir denmesin diyedir :)

Ben yanlış olur diye düşündüm nedense alışkanlık belkide :P  burda direkt refli linklerinizi istemiyorum Ö.M ile atın diyorum elisahoca derseki "sorun değil zaten siteler forumda tanıtılmamış burdaki sitelere refli linklerini eklesin arkadaşlar v.s. mesaj atmadan direkt buraya istediğiniz siteleri refli linklerinizle ekleyebilirisniz de :) geekbuxı istediysen kusura kalma demek istedim kısaca ama bilen bilir kısa yazamıyom ben :))

ElisaMcCline

Burada siteyi belirlediğin kişiden PM le link iste bence ;)
7/24 online olup da herkese anında cevap veremeyeceğine göre, çakışma kaçınılmaz zaten.. Konuda ilk talep edenden link istersin.
böylece talep edilmişi de konuda herkes görür ki o siteyi talep etmez ...

hakanatik01

Aslında benim amacımda o hocam ama işte nedense volkanın mesaj gelmedi bana bende foruma girdiğimde konuya bakmadan direkt stregenerynin mesajını gördüm ve ondan üye oldum şimdilik sorun yokta eğer ki volkanda geekbux'ı istediyse kendimi kötü hisesederim :)

konuya yazmalarını istememdeki amçta buydu mesale siz gelir buraya "geekbux ,Ö.M attım" derseniz sizden sonra isteyen o siteyi istemeyeceğini biliebilir ve   karışıklıkta olmaz diye düşündüm ama ben konuya bakmadan direkt mesajı görünce üye oluverdim neyse artık yapacak bişide yok zati :D Volkan da geekbux istediyse  onada başka bir sitede daha destek verir kendimi affettiririm artık :D

ElisaMcCline

Dur yahu, adam bir cevap versin.. (gyk) bux diye boğdun konuyu :D

Konu gayet net anlaşıldı :D İstemeden bir hata yapmış olma ihtimaline karşı huzursuzssun, OK :D Anladık :D

Bence o geek di..  :g
Ama sen üzülme diye Volkan şimdi başka bir siteye üye oluyor ki sana ref linki versin de olayı çaktırmasın :P

fkork

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Ekim 2013, 02:26:56
Dur yahu, adam bir cevap versin.. (gyk) bux diye boğdun konuyu :D

mevzu (gyk) se gerisi teferruattır...!

hakanatik01