Ödeme işlemci yatırım/para çekme kuralını benimsemeyen siteler.

Başlatan ElisaMcCline, 25 Ekim 2013, 01:23:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 27 Ekim 2013, 10:21:54
Bende Ojooo diyecektim ama daha emin değilim. Payzadan aytırdım. Dün gece Paypaldan istedim. Bakalım ne olacak diye beklemedeydim.

Ben daha önce test etmiştim. Ödeme kanitlari konusunu inceleyebilirsiniz ispat için:)

ptconur

ben goldenclix yatırımın hemen hemen hepsini payzadan yaptım ve paypal dan ödeme istedim.

goldenclix i de yazabilirsiniz listeye

edit: şunu da belirtmek istiyorum goldenclix admini yana yana payza arıyor payza da baya bir sıkıştı şu an kampanya yaptı payza ile yatırım yapana %25 daha ilave veriyor.
bundan sonra ne olur bilemem

Coulers79

Payza yatır Paypal çek, zamanında çok aradığımız özellikti. Goldenclix'e nazar değmesin o zaman.

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Ekim 2013, 12:58:34
şu an kampanya yaptı payza ile yatırım yapana %25 daha ilave veriyor.

Bu siteye üye değilim. O nedenle bilmiyorum. Reklam yatırımıda dahilmi bu olaya?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

Alıntı yapılan: enderege - 27 Ekim 2013, 22:11:08
Bu siteye üye değilim. O nedenle bilmiyorum. Reklam yatırımıda dahilmi bu olaya?

Pb balance yapılan yatırımlarda geçerli. Dolayısıyla pb balance dan reklam verildiğine göre dahil :)

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Ekim 2013, 22:35:39
Pb balance yapılan yatırımlarda geçerli. Dolayısıyla pb balance dan reklam verildiğine göre dahil :)

Ok sağol. Reklam fiyatlarına bi bakayım o zaman.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ballondor

ptcsolution da eklebilirsiniz siteye, paypal yatırım yaptım, payza olarak çektim