Volkan AdPrize

Başlatan volkanaydinli, 25 Ekim 2013, 22:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

Alıntı yapılan: ptconur - 26 Ekim 2013, 00:59:27
Bir de reset saatini vs belirleseydik

Elisa hocam sormadan ben sorayım dedim :)

Konuya yazmıştım aslında. Bir sonraki yarışmanın startı verilene kadar (Muhtemelen yarın gece 24.00 gibi) tahminlerinizi yollayabilirsiniz..

tolgacan86

bende denedim şansımı bakalım :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Ekim 2013, 01:47:07
Çok yaklaşmışım foruma yeni üyelik açıp geliyom :))

Bende çok yaklaşmışım ama olmadı  :) Ya da motive etmek için arada 90 rakam olsa da çok yaklaştın diyor  :g

volkanaydinli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 26 Ekim 2013, 01:52:42
bende denedim şansımı bakalım :)
Hiçbir şekilde yaklaşmadı mesela :)
Alıntı yapılan: hamzakursad - 26 Ekim 2013, 01:53:18
Bende çok yaklaşmışım ama olmadı  :) Ya da motive etmek için arada 90 rakam olsa da çok yaklaştın diyor  :g
Elisa hocam bilir :)

tolgacan86

tasklardaki doğru  yanlış konusu gbi bir konu açalım diyorum. herkes verdiği tahminleri oraya yazsın imece usulü bulalım şu rakamları :D :g

volkanaydinli

Konunun her hakkı mahfuzdur. Şartlarda ve sürede değişiklik yapma hakkı tamamen şahsıma aittir :)

hamzakursad

bence herkese 1 den 100 e kadar 5 er numara bölüştürelim, sırayla yollasın millet  ??? 20 üye de buluruz sanırım  :g

volkanaydinli

ElisaMcCline

Oooo . burası coşmuş, forum teknik konularla uğraşıyorduk, mesajlara ancak bakıyorum :)

Rast gele :)

abcb

Alıntı yapılan: ptconur - 26 Ekim 2013, 00:50:54
Ödül 3 tane olunca ve nasıl olsa tutar düşüncesi ile abcb modum da ben de 3 tane gönderdik. 4 ve 5 için güya yorulmayalım.
Tekrar gönderdim 2 sayı daha

Biz birer tane gönderecektik aslında  :g ikimizde tek tahminde tutturup parayı kırışacaktık ama arkadaşlara saygısızlık olmasın dedik  :D
Ama bugün kusura bakmayın arkadaşlar, bayanlara öncelik, ödül benim  (d) :g