Ptconur Kazanç Havuzu %50 geri ödeme TOPLAM ÖDENEN : 3.51$

Başlatan ptconur, 30 Ekim 2013, 23:08:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: illisionist - 08 Şubat 2014, 16:09:05
onur kadeşim kazanç tablosunu haftalık güncellesen sana çok mu yük olur?

İşlerim bu ara biraz yogun ancak mobil bağlanabiliyorum bu akşam kazanç tablosunu güncellerim her hafta ctesi günleri güncellemeye çalışırım. Kusura bakmayın

ptconur

tık değerleri güncellenmiştir.

Ayrıca daclix ten upgrade üyelik aldım. Kazanç Havuzuna ekledim. desteklerinizi beklerim :)

6il9in

Alıntı yapılan: ptconur - 08 Şubat 2014, 20:44:30
tık değerleri güncellenmiştir.

Ayrıca daclix ten upgrade üyelik aldım. Kazanç Havuzuna ekledim. desteklerinizi beklerim :)

(d)  (d)  (d)

Daha önceden üye olup Site tanıtımı yaptım hocam.. Ama sağda solda blog reklamında sol 1 slotta gördüm siteni..

İstersen konu tanıtımında linki seninki ile güncelliyelim. veya benim konuyu kilitliyelim sen yeni konu aç.. Upgrade yaptığını ancak reklamlarından anladım ama ben çoktan üye olmuştum. Hayırlısı. Cevap veririsen düzenleme yaparız..  :y

ptconur

Alıntı yapılan: bilqin - 08 Şubat 2014, 23:06:59
(d)  (d)  (d)

Daha önceden üye olup Site tanıtımı yaptım hocam.. Ama sağda solda blog reklamında sol 1 slotta gördüm siteni..

İstersen konu tanıtımında linki seninki ile güncelliyelim. veya benim konuyu kilitliyelim sen yeni konu aç.. Upgrade yaptığını ancak reklamlarından anladım ama ben çoktan üye olmuştum. Hayırlısı. Cevap veririsen düzenleme yaparız..  :y

yok hocam teşekkür ederim. zaten üye olmak isteyen şimdiye kadar üye olmuştur siteye.

inceliğin için tekrar teşekkür ederim

6il9in

Alıntı yapılan: ptconur - 08 Şubat 2014, 23:08:22
yok hocam teşekkür ederim. zaten üye olmak isteyen şimdiye kadar üye olmuştur siteye.

inceliğin için tekrar teşekkür ederim

(d)  (d)  (d)

volkanaydinli

Alıntı yapılan: ptconur - 08 Şubat 2014, 20:44:30

Üyeliğin hayırlı olsun dostum, bol kazançlar....

ptconur

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 09 Şubat 2014, 08:50:09
Üyeliğin hayırlı olsun dostum, bol kazançlar....

Teşekkür ederim kardeşim. Sana da bol kazançlar

illisionist

ptconur kardeşim kazanç havuzunu tasfiye mi ettin?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."