Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Kasım 2013, 13:42:21
İlk sayfada ki Üye Olunan Siteler: kısmında site ismi görmedim mi üye olmam arkadaş;
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/gelirkapisi-grubu-onerisi/msg129622/#msg129622

Her siteyi enderege hocaya yüklemek zorunda değiliz grup bu bahsi geçen siteyi beğendiyse çoğunuzda üye olduysanız deneyelim,enderege hocanın dediği gibi ilk kim olduysa o grup lideri olsun ondan gelelim enderege hocada gelir alt üye olur her sitede grup liderinin aynı olmasına gerek yok,grup lideri tek kişi olacak diye düşünmemek lazım.Çoğunluğa uymak zorundayız grup olarak ben istemiyorum diye bu siteye üye olmayında olmaz çoğunluk evetse bende evet +1 yapayım ; zaten 5-10 gün tıklayıp bırakıyoruz siteleri inciğini cıncığını incelemeye gerek yok yoksa sitesiz kaldık :D
acelen ne  :g  , yaptım güncellemeyi :) oldumu şimdi..
Ender Hoca gelince beğenmediği yerleri düzenler yine..  (ok)

hakanatik01

+1 hakacu,
grid oynamayı unutmayın ilk gün şansına site olurda uzun gider ödeme yapar :P Çok yüklendik site çöktü 3-5 dakikaya düzelir o zaman tıklarımı yaparım bolşans cümleten;

FilmsizKalma

+1 forumsuzkalma tıkları yaptım özel derse yuvarlanıyorum :D malum yarın gezmelerdeyim yoğun bir gün olacak :( 7 saat .. Tüm gün okul gibi  ($) ($)

ikose

+1 ikose

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.100

ForumsuzKalma senide tebrik ediyorum 0,10 kazanmışsın  (p)

FilmsizKalma

tebrikler ikose :D

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.100!

Hadi bol şanslar :D

bekeli

FilmsizKalma

ýrmakk

Tebrikler ikose tebrikler forumsuzkalma pardon filmsizkalma :) harikasınız.  (p)
Sitenin reklam sayısı az umarım ileride artar. Aslında bu sitenin grup için uygun olmadığını düşünmeye başladım. Çünkü ref tık kazancının %20 sini veriyor. reklam sayısını düşünürsek buda ödeme almak için uzuunca bir süre eder gibime geliyor hayırlısı artık deneyip görcez.

Arkadşalar sitenin birde alışveriş sitesi varmış reklamlarda gördüm. İlginççççmiş :) Umarım site uzun ömürlü olur.
http://www.cjbids.com/index.php

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Kasım 2013, 14:22:20
Küstüm.. Daha oynamam senle..

Ben zannettimki ikose'yi tebrik ediyorsun. Sana çıktığını anlamamıştım.

Tebrikler @FilmsizKalma, sitesiz-gridsiz-kazançsız kalma emi :)

6il9in