Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Kasım 2013, 13:33:12
o değil sitelere salak saçma isimler yazıyorum ben benim gerçek ismimden onlara ne? Paypal adresinede saçma bi isim yazalım desek bu sefer paypal kartlarda hesaplarda sorun çıkartır.
Arkadaşlr site konusundada tamam öneride bulununda hemen gidip kayıt olmayın derim ben akşam gelinir konuşulur ondan sonra kabul edilirse açar hoca bizde refi oluruz.

eee, bende aynı şeyi diyorum..
ben bu siteyi buldum linkini aldım
google arattırdım, emoneye baktım
geldim buraya yazdım.. ama üye olmadım
Ender Hocam kabul ederse ondan, etmez ise keyfime göre biryerden üye olup tıklara başlarım..

Alıntı yapılan: bekeli - 06 Kasım 2013, 13:35:44
Akşama kadar ya site kapanırsa :D
:))

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Kasım 2013, 13:33:12
o değil sitelere salak saçma isimler yazıyorum ben benim gerçek ismimden onlara ne? Paypal adresinede saçma bi isim yazalım desek bu sefer paypal kartlarda hesaplarda sorun çıkartır.
Arkadaşlr site konusundada tamam öneride bulununda hemen gidip kayıt olmayın derim ben akşam gelinir konuşulur ondan sonra kabul edilirse açar hoca bizde refi oluruz.

+1

ptconur

tekrar ediyorum yeniden üye olabilirim

site ref linki eklenirse

enderege

Fazla vaktim  yok.

http://clickerjet.com/?ref=enderege

Mod veya volkan linki uygun görürseniz ilk sayfaya koyun. Modlar havuz konusunada koyabilir.

Alalacele dikkatimi çeken konu: Payza ve paypal yok burada. Payza yazıyor ama bilgimi istemedi. PM,Okpay,Egopay var sadece. Benimde sadece egopay hesabım var. Olsun derseniz ref linkimden devam edin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

hakanatik01

İlk sayfada ki Üye Olunan Siteler: kısmında site ismi görmedim mi üye olmam arkadaş;
http://www.gelirkapisi.com/referans-gruplari/gelirkapisi-grubu-onerisi/msg129622/#msg129622

Her siteyi enderege hocaya yüklemek zorunda değiliz grup bu bahsi geçen siteyi beğendiyse çoğunuzda üye olduysanız deneyelim,enderege hocanın dediği gibi ilk kim olduysa o grup lideri olsun ondan gelelim enderege hocada gelir alt üye olur her sitede grup liderinin aynı olmasına gerek yok,grup lideri tek kişi olacak diye düşünmemek lazım.Çoğunluğa uymak zorundayız grup olarak ben istemiyorum diye bu siteye üye olmayında olmaz çoğunluk evetse bende evet +1 yapayım ; zaten 5-10 gün tıklayıp bırakıyoruz siteleri inciğini cıncığını incelemeye gerek yok yoksa sitesiz kaldık :D

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

FilmsizKalma

Valla ben Sitenin birine ticket attım, kayıt olurken ismimi yanlış girmişim klavyede yanlış tuşalara basmışım diye :D
Forumsuz Kalma ismim ve soy ismim hatalı girilmiş dedim :p  Bakalım ne diyecek:)
Aslında add funds yapmak istiyorum ödeme işlemcide hata alıyorum isim farklılığından dolayı felan desem belki yerdi :D

hakanatik01

Adminin iyi niyetiyle alakalı, sağlam bir siteyse değiştiyor ;PTCsolution'da oldu bana Ödeme istediğimde gelmedi "neden" ini sordum "isim" dedi "bu tarz sitelere gerçek ismimi kullanmıyorum,güvenmiyorum" dedim "bize güven" dedi :D ismimi verdim hemen düzeltip ödememi yollamışlardı;

FilmsizKalma