Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ırmakk - 09 Kasım 2013, 15:58:53

Ender hocam.
Bu arada paymatebux az çok belli olduğuna göre yeni bir site eklesek mi? grup için,

Bence her ikiside tırt gibi ama biz yinede bir site bulalım. clickerjet e şimdilik devam edelim. paymatebux a tıklamayın arkadaşlar bizim $ lar hala Pendikteymiş. Bizim tarafa geçememiş. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Alıntı yapılan: enderege - 09 Kasım 2013, 17:52:58
Bence her ikiside tırt gibi ama biz yinede bir site bulalım. clickerjet e şimdilik devam edelim. paymatebux a tıklamayın arkadaşlar bizim $ lar hala Pendikteymiş. Bizim tarafa geçememiş. :D
Pendikte haa  :D iyiymiş hocam. ya madagaskarda olsa ne yapardık  ???
Bu arada reklamlarda bir site gördüm yeni mi bilmiyorum ama ilk defa görüyorum. pek abidik gubidik bişiye benziyor incelemenize sunuyorum.
http://www.dollarmadness.biz/?view=home

enderege

Site adını ne olur bana sormayın. Ortaya atın diğer arkadaşlarda  bu olsun derse girelim.

Bu site 4000 üyede ve 450$ gibi bir para ödemiş gibi gözüküyorki bana abartı geldi. Forumunda proof sayfası yok. 0 a yakın konu var.

Karar yinede sizlerin. Ben sizin hamalınızım. Siz ne derseniz o olur. :D

hakanatik01

paymatebux. olanı madem bıraktık foruma SCAM diye hep beraber ayrı ayrı konu açalım mı :D Biz yandık başkası yanmasın :P

Heryeri doldurdum SCAM diye ben banlanırım artık zaten dolayısı ile ben siteyi bıraktım :D

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Kasım 2013, 21:39:09

Heryeri doldurdum SCAM diye ben banlanırım artık zaten dolayısı ile ben siteyi bıraktım :D

Altınada İngiliz Kemal diye imza ataydın. :P

hakanatik01

eymen07 dedim hocam ,kemal heryere imza atmam dedi :D

ElisaMcCline

Ender,
Ben burayı çok merak ediyorum.. Bir üye olup bilgi verebilir misin ..
Tıkbaşı 1c, ödeme 5$ da görünüyor ve farklı sitelerde , neoda bile reklamı dönüyor arada.

http://www.maasterpiecesptc.com

abcb

Ben bu kıvırcık marulun resmini heryerde görüp bu ne ki diye merak ediyordum  ???

Çok deli deli bakıyor  :g

hakanatik01

Ayuwage türevi gibi duruyor başımıza bela olur :)

ýrmakk

Hocam bu site hiç PTC sitesine benzemiyor. ne idüğü belirsiz :)