Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Şu paymate bux da admin parayı yeniden balance a atmış. Millet de içerdeki para ile reklam vermiş.

Sizden ricam şu:
2,16$  ımız var. Bunu 2,50$ a tamamlayıp 3 günlük 5 sn lik fixed reklam veelim. Bunu için bir-iki gün daha tık yapalım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Adminin demekki ödeme yapmaya niyeti yok hocam. ben birazdan tıklarımı yaparım.
Bu arada arkadaşlar clickerjet'e payza eklenmiş. bilginizee

volkanaydinli

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 10 Kasım 2013, 22:14:35
Sizden ricam şu:
2,16$  ımız var. Bunu 2,50$ a tamamlayıp 3 günlük 5 sn lik fixed reklam veelim. Bunu için bir-iki gün daha tık yapalım.
Hocam tıklamasına tıklayalımda o kadar forumda konu açtım v.s. adam banlamamış beni :D AB->PB aktarımı varmıymış görülebiliyormu  ? varsa devam  edelim yoksa bırakalım derim ,

Edit:oalbiliyor demkki reklam sayısıda baya çoğalmış ,reklam verip kaçıyor millet :)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Kasım 2013, 00:01:07
Hocam tıklamasına tıklayalımda o kadar forumda konu açtım v.s. adam banlamamış beni :D AB->PB aktarımı varmıymış görülebiliyormu  ? varsa devam  edelim yoksa bırakalım derim ,

Ben geçen gün denedim 0.01$ attım. ve hala devam ediyor bu aktarım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Şİmdik farkettim hocam  siteye girince kaç reklam var öyle :D reklam verip kaçmaya başlamış millet o zaman tıklayalım kısmet belki 1-2 ref gelir :)

hakanatik01

Edit:Site reddedildi,bize uygun değil :)

paragelsinde

isterseniz biriniz üye olun ona göre alt üye olalım sonuçta 20 üye ile 7 günde en az bi ödeme gelir yada şansımıza kaçar gider .para bağlamamış olunur en azından saygılar.

bide nextgen site tabi bunuda düşünmek lazım

flowist

Standart için maximum direct ref 10 diyor, sanırım bize uygun değil bu site.

ýrmakk

Hocam ben ince detaylarından pek anlamam ama gözüme çarpan ilk mesele buxhost olması. bence buxhostlar uzun soluklu olmuyor (not: istisnalar kaideyi bozmaz.) Bence bir PTCEVOLUTION sitesi bulalım derim ben ama grup okey derse bence sorun yok :)