Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

şimdi denemek ve bakmak için üye oldum
1 ay premium üyelik verdi
75 dr yapar buda

aylık 2
3 aylık 5
6 aylık 25
12 aylık 45 $ premium üyelik istatistiği

$0.0015  dr ref tıklama getirisi yaş iş gibi
75 tıklama yaptıktan sonra ödeme var

eğlence için denenir bence

link uyarsa olur uymazsa siler mod larımız

saygılar

ýrmakk

Hemen üye olmayın arkadaşlar grupça karar verilecek siteye.

paragelsinde

benim fikrim üyelik anlamsız gibi ,

uprade oranları çelişkili premiumda

1 aylık 2 $
3-aylık 5 $
6 aylık 25 $
12 aylık 45 $

enderege hocam bakarsa bi
saygılar
:))

hakanatik01

Teşekkürler yorumalara ;
@ırmakk @paragelsinde Ama buranın asıl amacı zaten vur-kaç gibi değilmi benmi yanlış anladım grubu zaetn bizim burdaki sitelerin uzun ömürlü olmasına gerek yok , yani buxhostlar elbette uzun soluklu olmayacak ama bizde zaten kalıcı site bakmıyoruz 3-5 alabilirsek alıp bırakıcaz :)

@flowist hakkaten he :D 10 neymiş öyle yahu editleyeyim yazımı sırf bu yüzden olmaz bize :D

bu sitede olmadı o zaman.Dikkatiniz için tekrar teşekkürler hepinize ;öneriniz olursa yazın yoksa sitemiz kalmadı 1 siteyle başbaşa kaldık  :D

@paragelsinde flowist çok güzel yakalamış 10 DR limiti çok saçmaymış o yüzden sil sende istersen linkleri bu site bize ufak gelir :P

paragelsinde

sıradaki gönüllü ve kurban kim merak ediyorum.para harcamadan sadece probux clixsense de kazandım .. umarım iyi bir program yada sağlam bir patron yakalarız. cand crush oynamaktan daha zevkli bence .. benim için 3 domain hakkım var onu çıkarsa yıllık yeter..

ýrmakk

işte size yeni kurban üye olup bakmadım çünkü iş yerindeki bilgisayrda modemi resetleyemediğimdem ip değiştiremiyorum. değiştirme sorunu olmayan biri  üye olup özelliklerini yazarsa iyi olur. benim bildiklerim:

http://www.jksptc.com/?view=home
daha yeni açıldı. topşam üye 83
admin forumda standartların ref kazancını %50 den %100e çıkardığını yazmış. bu iyi haber  (ok)
2tane 0.01 lik 2 tane 0.005 lik reklam var. çok sayıda da 0.001lik var günlük kazanç 0.04+ olur sanıeım.
benim bildiklerim bu kadar.
Hakan hocam sizde domain bilgilerine bakarsanız sevinirim.

paragelsinde

bana uyar baktım ,

rented üye 1 $
tekil kazanç : 0.0400
tos uyarıları klasik uyarılar.
minimum ödeme 2,5 $
payza için 3$
ödeme aralığı 10 gün
süper ve ultimate paketi ref komisyon veriyor.
reklamlar uvioo.com  ağırlıklı
uygun görürseniz linki
ultimate ref kom. %100 süper %50 mini %25 standart %10
forum şimdilik boş..
sayfa 2010 da kurulduğunu yazmış

volkanaydinli

ýrmakk

2010 da kurulma olayı sanırım ya yanlış yazılmış yada düzeltilmesi unutulmuş. Upgrade tablosunda alt üye kazancı %10 yazılmış eğer öyleyse uymaz bize. 1 deneme yapılabilir bu konuda  eğer %10 yansırsa devam etmeyiz %10 nedir yaa. Oysa admin forumda %50den %100e çıkardığını yazmıştı ya tablo güncel değil yada admin başka bir üyelik tipinden bahsediyor olabilir. Ender hocam gelsin bakalım o ne diyecek.

Adminin dorumdaki yazısı. Ben yanlış anlamıyorsam standartlardan bahsediyor  buyrun:
http://www.jksptc.com/forum.php?topic=2

bekeli

Arkadaşlar,
Economybux.com önerilmiş daha önce ama vazgeçilmiş.
Sanırım ref geliri %40. Üye olmadım. Scripti PtcEvolution.
Bence denenebilir.
Devir ekonomi devri sonuçta :)