Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Ben tıkladım ama sanırım sizde yeni üye olduğunuz için ve dün tıklamadığınız için bizim tıklar sizin hesabınızda görünmüyor.

enderege

Alıntı yapılan: 6il9in - 02 Kasım 2013, 00:01:32

Site daha baştan patates mi çıktı bir baskın verdik :) şaşırdı kendini

O SS fotoşok lu. :P Yok yok sen başkasına ref oldun. 10 dk doldu.  Kaç gün/ay uzaklaştırma istersin?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 02 Kasım 2013, 00:03:22
Ben tıkladım ama sanırım sizde yeni üye olduğunuz için ve dün tıklamadığınız için bizim tıklar sizin hesabınızda görünmüyor.

Bux host larda böylemi bu iş? Bu nasıl script ya?

Hımmmm

Note: You will not receive referral earnings today as you did not click ads yesterday.

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 02 Kasım 2013, 00:04:18
O SS fotoşok lu. :P Yok yok sen başkasına ref oldun. 10 dk doldu.  Kaç gün/ay uzaklaştırma istersin?

Ender hocam zaten forma kayıtta caktın banı bana :)

Az sonra modem reset hxbilir ile acarım yeni kayıt

enderege

volkanaydinli

Birkaç şeyin altını çizmem gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlar bu konuyu bir yatırım grubu olarak görmeyelim lütfen. Burada asıl amaç, normalde ödeme alması imkansız ya da zor olan  standart reflerin emeklerinin karşılığını alması. Bir nevi, komün olarak düşünelim grubu. İmece usulü, herkes el atacak ve yeni siteden minimum sürede ödeme talebi yapıcaz. Ha, bakarız bu sitelerden yatırıma değer site veya siteler çıkar, o vakit yatırımı düşünürüz. "Herkes 5 $ verebilir" yaklaşımını da doğru bulmuyorum. Bence veremeyecek hatırı sayılı üye vardır. Ancak günlük reklam tıklamayı herkes yapabilir. Bu platform HERKES'in katılımını esas almalı diye düşünüyorum. Elisa Hoca'mla birebir paralel düşünüyorum yani :

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 01 Kasım 2013, 22:51:41
Arkadaşlar,
Henüz tanıtılmamış sitelerin ele alınmaması durumunda çıkacak sorunlardan daha önce bahsetmiştim.
Buxhost bile olsa yeni bir site ele alın ve başlayalım.
Bence önce pilot bir site ile yatırım düşüncesini bir kenara bırakarak bir deneyelim.
Bakalım bir araya gelinebiliyor mu ?

İşler ciddiye bindiğinde, hiç ummadığınız ayrılıklar çıkabiliyor.

enderege

Oooo. Bayan modlarımızda gelmişler. :)

ikose