Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yok artık hocam o kadarda değil hep dediğim gibi enderege hocanın külfetini azaltmak lazım aynı anda hepimizin tıklarını yapması tabiki zor olur ama hani bir gün filmsizkalma'nın tıkları ,bir gün benim  tıklarımı, bir gün sizin tıkları falanda fena fikir değil hani yabana atmamak lazım :)) deyip camii duvarından yuvarlanıp uzaklaşayım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 03 Kasım 2013, 16:44:48
Hoşbuldum teşekkürler sağolun :)Adminler Modlar beni banlamışlar heralde (okuduğum bazı konularda modların ban rüzgarını sezdim sanki :P) kaç gündür bir mail gelsin de giriş yapayım hesabıma diye bekliyordum, o yüzden ziyaretçi takılmak durumundaydım :)

Ama baktımki bir forum grubu kuruluyor ve ben bu işin içinde yokum allem edip gullem edip girdim foruma :)
Ee nerde kalmıştık... :g

Hoş geldin :) Sonunda :)

abcb

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Kasım 2013, 16:20:29
Ayrı kişi olması hesapları iyice karıştırır.
bende daha önce bahsetmiştim.. max 3 site ve yatırımsız.

Yatırım gerekirse sitelerden iyi giden çıkarsa düşünülür.

:y :)

FilmsizKalma

universitly dostum hoşgeldin :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Kasım 2013, 16:48:52
Yok artık hocam o kadarda değil hep dediğim gibi enderege hocanın külfetini azaltmak lazım aynı anda hepimizin tıklarını yapması tabiki zor olur ama hani bir gün filmsizkalma'nın tıkları ,bir gün benim  tıklarımı, bir gün sizin tıkları falanda fena fikir değil hani yabana atmamak lazım :)) deyip camii duvarından yuvarlanıp uzaklaşayım...

Hakan dostum bu sular tehlikeli olmaya başladı. Valla bizim kafaya tıklatmasın ..

hakanatik01

ikose

3 site hoştur ama hepsi buxhost olmasın , noluurrrr  ;)

fkork

dün tanıttığım siteyi deneyelim mi?

enderege

Ben demiştim şifreyi unutmuş. :P

Hoşgeldin. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Alıntı yapılan: fkork - 03 Kasım 2013, 18:31:48
dün tanıttığım siteyi deneyelim mi?
Bunu banlamadık mı daha ? :)) ben baktıydım senin tanıttığın siteyede fkork [bigbannerincome buysa ] 5$ çok beya kalabalık bile olsak ödeme almadan sitenin batma ihtmali yüksek mümkünse düşük ödemesi olanlara bakmak lazım;Genel amaç nede olsa vur-kaç :P

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Kasım 2013, 19:56:34
Bunu banlamadık mı daha ? :)) ben baktıydım senin tanıttığın siteyede fkork [bigbannerincome buysa ] 5$ çok beya kalabalık bile olsak ödeme almadan sitenin batma ihtmali yüksek mümkünse düşük ödemesi olanlara bakmak lazım;Genel amaç nede olsa vur-kaç :P

banlama işine enderege bakıyor, o da o bölüme girene kadar..... :g

sitede 5 level kazanç vs var, ya tutarsa :D