Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

20 tane reklama tıkladım 0.019$ mi kazandırdı çok az mış yaa bari 0.03$ olaydı. ??? Ama hesapladığınız iki rakamda Upgrade tablosunda yazan rakamla eşleşmiyor. tablo damı sıkıntı var acaba  ???

ptconur

arkadaşlar clickerjet e önce strenergy nin refi olmuştum esjem3838 olarak daha sonra site gruba dahil olunca ptconur olarak üye oldum (ip değiştirerek) fakat admin anladı sanırım ve hesabımı suspended yaptı. admine mesaj attım esjem3838 üyeliğimi sil ve ptconur olarak devam etmek istiyorum diye admin cevap yazdı ve sildim tekrar giriş yapın dedi fakat tekrar denediğimde yine hesabın suspended olduğunu gördüm admine yeniden yazdım durum aynı diye fakat ondan sonra cevap yazmadı. daha sonra omorbel olarak üye oldum telden akşam ve bugün sabahleyin yine ip değiştirerek bilgisayardan girdiğimde yine hesap suspended oldu :(
yani anlıyacağınız clickerjet benim için bitmiştir sanırım 10-15 gün sonra tekrar üye olmayı denicem o zaman olursa desteğe devam ederim.

ýrmakk

Hadi yaa yılan hikayesine dönmüş Onur hocam üzüldüm adınıza :( Umarım düzelir siz admini rahatsız etmeye devam edin bence çözsün olayı.
Bu arada Goldenclixte reklam verdim demiştiniz o ne oldu boşa mı gitti şimdi.Bari blog reklamı verseydiniz en azından diğer sitelere ref gelirdi.

Ender hocam bende de az önce dediğinize yakın bir olay var. Flowist ve benim tıklarla alakalı. Benim refimin birinin tek tıkı ile 0.004$ gelmiş diğerinin 6 tıkından 0.018$ gelmiş. Oysa ben az önce 20 reklama tıklamıştım 0.0197 gelmişti. Demekki reklamlar farklı % kazandırıyor.

Referral   Country       Ref Since    Clicks      Earned   Comes From   
ghon...   Iran              Nov 7, 2013    1           0.0040
andi....   Indonesia      Nov 7, 2013   6           0.0180   

ptconur

banner reklamı vermiştim tekrar iptal ettim dün hesap suspended olunca

symphony111

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Clickerjet te balance şuan için 0,241$

Paymatebux u bırakalım mı? ne dersiniz?

Admin istediğim parayı balance a geri yüklemiş. minimum ödeme limitini 2$ yapmış. Şuan 1,57$ var. Bugün hiç kimse tıklamamış. 2 günde 2$ oluruz???
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Paymatebux için reset saati gelmemiş hocam ,2$da olalım derim  sonrasında ne derse olmaz :D adam ödeme sayısını artırıyor ne kanıt var ne bişi ödeme alanlar varsa kanıt mı koymuyor napıyor :)

flowist

Alıntı yapılan: enderege - 07 Kasım 2013, 17:11:58
Clickerjet te balance şuan için 0,241$

Paymatebux u bırakalım mı? ne dersiniz?

Admin istediğim parayı balance a geri yüklemiş. minimum ödeme limitini 2$ yapmış. Şuan 1,57$ var. Bugün hiç kimse tıklamamış. 2 günde 2$ oluruz???

Ben bugün tıklamıştım hepsine. Buranın admini scammer herhalde, ödenen miktar 65$ olmuş ama bizim ödeme ortada yok. Başlamışken 2$ yapıp yeniden son kez ödeme istemek lazım. Yeni 2 site ekleyelim derim gruba.

ýrmakk

Admin scam olma yolunda ilerliyor sanırsam. Ödemeyi yapmamasından belliydi. Ama 2 dolara da az kalmış Şimdi bırakmayalım bence 2 dolar olup ödemeyi isteyin yapmazsa zaten yapacak başka bişi kalmayacak. Bu arada ben bugün tüm reklamları tıkladım Ender hocam. Sizde görünmüyor mu??