Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 12 Kasım 2013, 17:04:31
Sistem biraz yanlış, çok kalabalık olduğunda karar alma süreci uygulama süreci çok uzuyor. Aynı yatırım grubundaki gibi gönüllü 3 kişi site belirleme işiyle ilgilensin tabi birisi enderege olacak başkan olarak. Yanındaki diğer 2 arkadaşla siteleri belirler ve hepimizin üye olması için organize ederler.. Böylelikle karşamadan kurtulur biraz daha sistemli ve anlamlı hareket edebiliriz gibi..
Enderege modum dediklerinize katılıyorum. bu sayfayı sürekli okuyorum takip ediyorum. Her iki siteyi de tıklamaya özen gösteriyorum. bir iki kere de site önerisinde bulundum. bu gruba üye tüm arkdaşların şartlar elverdiği sürece bu konuyu takip etmesinin gerektiğini düşünüyorum. Siz paymetebux'a 2.5$ olana kadar tıklayın demiştiniz ama site önerileri arasında kaybolup gitti. Grupta malesef başıboşluk var bu da grup olmayı zorlaştırıyor. Bu nedenle;

Tolga hocama katılıyorum. Her kafadan bir ses çıkmasındansa bir yönetim kurulu belirleyelim. kurul grup için siteler belirlesin ve tıklayalım. İlk mesaj sürekli editlensin tıklayın tıklamayın gibi. listeden çıkan sitlerin üzeri çizilsin vs.vs.vs.

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 12 Kasım 2013, 17:06:53
clickerjet te uzun uğraşlar sonunda ptconur olarak devam edebiliyorum. enderege hocam bakabilirmisin tıklarım işliyor mu sana

İşi senin tıkın geliyor, tıklıyorsun, tıklamıyorsun, gelmiyor a getirmek istemiyorum. Ama senin üyelik problemli olduğu için "evet yansıyor."
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

Alıntı yapılan: enderege - 12 Kasım 2013, 18:03:15
İşi senin tıkın geliyor, tıklıyorsun, tıklamıyorsun, gelmiyor a getirmek istemiyorum. Ama senin üyelik problemli olduğu için "evet yansıyor."

yok ben o anlamda demek istemedim. biliyorsun iki-üç üyelik açmıştım ve suspended oldu üçüde

admin ptconur u açtım dedi ama yine suspended olmuştu. şimdilik herhangi bir sorun yok tıklarım size işliyormu onu öğrenmek istedim.

FilmsizKalma

Ben birkacgun giremeyeceğini söylemiştim. Bugün clickerjet için tıkladım. Başka sitemiz yok sanirim su anlik. Ayrıca grup hakkında beyan edilen yurumeme yorumlarına katiliyorum.

ElisaMcCline

Tamam yani, bir nooluyoruz dedi değil mi herkes ...
Ben kaç site olduğuyla ilgilenmiyorum.. Hiç site olmasa da +1 dedim başından. Ama burada 1 yazı okumak için her girdiğimde 3-4 sayfa okuyoruz.
Sonunda da yine boş çıkıyor. Demekki bir sorun var.

Evet, bu konuda bir yönetim olursa bence de iyi olur. Site gösterin, kimse tıklamayacağız demiyor...
Şu sürekli yeni site bulanlar nerede bakiim :D
Yakala 2 tanesini enderege :)

PM le zor olacaksa burada tartışın. Ortak havuz konusuna şu anda tıklamayın yazdığın gibi nihayi bilgiyi geçin.. Sayfalar içinde herşey kayboluyor.

strenergy

Elisa hocam Ender hocama bir site önerisinde bulundum. Bu aralar sınav haftası var çok giremiyorum foruma ancak ref olduğum ve bu konudaki sitelere tıklamaya çalışıyorum. Ender hoca siteyi değerlendirecektir. Uygun görürse bide onu deneriz.
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

enderege

Alıntı yapılan: strenergy - 12 Kasım 2013, 18:45:32
Elisa hocam Ender hocama bir site önerisinde bulundum.

Siteye üye oldum.

2€ Purchase balance a veriyor. Premium üyelik veriyor (bi yararı yok) Minimum ödeme 1€. Günlük kazanç 0.08€. Payza  için instant mış. Bence ödeme vermez gibi.

Edit:
80 küsur tane reklam var.  2€ ya 2 günlük fixed reklam hakkı var. Bu açıdan millet girip reklam verebilir.

Ref link vemiyorum.
http://www.profitableclix.com/
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

strenergy

Hocam bana da öyle geldi ama sabah bakmıştım 6€ idi şimdi ise 8€. İsterseniz bi değerlendirelim. Zaten 1€ ödeme limiti çabuk ulaşırız gibi geliyor.
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

flowist

.
.

hamzakursad

Alıntı yapılan: enderege - 12 Kasım 2013, 16:56:01
İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü diye bi laf vardır.

Ödeme limiti 2$ vermedi. Bende 2,5$ olalımda reklam verelim dedim ve an itibarı ile adzpot reklamı verdim.

Paymatebux sitesi bizim için bitmiştir. TIKLAMAYIN!...

Hocam kusura bakmayın, ben o siteyi scam ilan ettik, tıklamıyoruz sanıyordum. Reklam verecez, $2.5 a ulaşalım yazısı araya kaynamış sanırım. Bunun sonucunda ben de işlerin çok karmaşık olduğu kanısındayım.