Gelirkapisi Grubu Önerisi

Başlatan volkanaydinli, 31 Ekim 2013, 18:16:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: 6il9in - 03 Aralık 2013, 15:29:17
Sabah 4-5 bende tıkladım sonra siteye ulaşamadım Modum..

Aklımda ödeme istemek vardı naptı admin anladımı ne :)
anlamıştırrrrr kesiiinnnn :g

enderege

24-11-2013 de üye olmadık mı? 10 gün dolmadı daha.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 03 Aralık 2013, 18:34:26
24-11-2013 de üye olmadık mı? 10 gün dolmadı daha.

Limit sınırda oluyor hocam yanlış hesaplamış olabilirim zaten sitede açılmıyorr...

Banladı dicem o da yok Bende mi bir sorun var anlamadım Modemi resetledim cerez temizledim yine olmadı ayrıca google chrome ve yandex browser denedim site yine açılmıyor...

enderege

Alıntı yapılan: 6il9in - 03 Aralık 2013, 18:37:36
Limit sınırda oluyor hocam yanlış hesaplamış olabilirim zaten sitede açılmıyorr...

Banladı dicem o da yok Bende mi bir sorun var anlamadım Modemi resetledim cerez temizledim yine olmadı ayrıca google chrome ve yandex browser denedim site yine açılmıyor...
Bende açılıyor. Hatta denedim 10 gün uyarısını yine verdi.

6il9in

Alıntı yapılan: enderege - 03 Aralık 2013, 18:43:20
Bende açılıyor. Hatta denedim 10 gün uyarısını yine verdi.

Yanlış Hatırlamıyorsam bugün 4-5 tıklama yaptım sana yansımışmı hocam hala açılmıyor deli edecez beni

ikose

Yahu deli olacak bir durum yok, ilk üyelikten sonraki 2 gün bendede açılmadı site,
2gün öncede başka bir arkadaşta vardı sorun, sıradan geziyor demek ki..

enderege

Alıntı yapılan: 6il9in - 03 Aralık 2013, 19:14:44
Yanlış Hatırlamıyorsam bugün 4-5 tıklama yaptım sana yansımışmı hocam hala açılmıyor deli edecez beni

3 Tık  yansımış.

6il9in

Buxak Formunu göz attımda trksln diye birisi Premium olmuş.. Bizim Formdan birisi değil heralde.

AVG lerin çok iyi olduğuna dair konu açmış ama Stats bilgisi vermemiş. [spoiler]http://www.buxak.com/forum.php?topic=66[/spoiler]

trksln ödeme kanıtlarına baktığım da 15,35 $+102,55 Çekim yapmış.. Premium ücreti 6 aylık 198,00 $ riski göze almış  :g

trksln tanımıyorum ama inş yatırımını kısa sürede çıkartır.

chelian diye biriside avgleri beğenmediğine dair stats bölümünde konusunu açmış

FilmsizKalma

ClickerJet sitesindeki açıklama!

Alıntı YapPAYPAL IS CLOSED

Dear Users,

We are sad to inform that we no longer working with Paypal because even the account was full verified they refuse to work with a company situated and registed in Beliz.

The company lawyer has send them message to connsider working with our company so we are closing deposits or cashouts by this processor.

There is no reason for any problems as we have funds available in other processors.

Saying that how we will solve this issue ? there is 3 situations:

1 - Users who don´t want to refund will continue normally and can cashout from any other processor, thats pretty fair and you can keep on working and increasing your earnings.

2 - Users who want the money back by paypal, should send a ticket and we will refund that money from paypal, in this situation your account will be reseted to zero, as it is a fair situation as the money is returned to you.

3 - Users who want money back but have already cashout, we will refund you the difference between deposit and cashout and the account will be reseted to zero.

Everything will work normally as it was before, and will process all payments as it was before so there is no reason for problems.

Thank you for your time,
Regards,

ClickerJet Admin

bekeli

Bence baştan Paypal'ı kapatmaları iyi oldu.
Yoksa yarın hem share'lerin satıldığı hemde head&tail'in olduğu bir sitenin hesabını Paypal kapatırdı..